6 zodii care sunt gata să te sape oricând au ocazia

0
18

Iată zodiile care sunt gata să te sape oricând au ocazia:

Taur
Nimeni nu se pricepe atât de bine să întoarcă lucrurile în favoarea lui. Nu este foarte ambiţios, dar dacă îl scoţi din sărite şi te trece pe lista neagră, nu mai ai nicio şansă să scapi de răzbunarea lui. Până să te arunce cu totul în groapa pe care ţi-o sapă cu multă răbdare, îţi zâmbeşte frumos, te ţine de mână, stă lângă tine în momentele grele. Nu te gândi că o face ca să ajungă mai sus în carieră sau ca să se îmbogăţească, ci ca să îşi vindece orgoliul rănit. Nu te juca cu sentimentele unui Taur, pentru că va fi nemilos cu tine!

Scorpion
Scorpionul nu are scrupule, manipulează şi face orice să îi fie lui bine. Chiar dacă îi este loial prietenilor, se transformă total în momentul în care este rănit sau trădat. Pune la cale cele mai diabolice planuri ca să se răzbune, aşa că este indicat să faci orice să nu îl superi.

Berbec
Berbecul este muncitor şi are un caracter nobil, dar în acelaşi timp este foarte ambiţios, iar asta îl face nemilos. Îţi va întinde o mână când te vei afla într-un impas, dar nu va avea nicio problemă să îşi însuşească ideile tale în faţa şefului, dacă asta îi va aduce o promovare. În plus, dacă îl răneşti vreodată sau îi trădezi încrederea, va pune la cale un plan care te va pune în genunchi. Nu subestima niciodată puterea lui! Îţi va săpa cea mai adâncă groapă cu zâmbetul pe buze!

Cum sabotează celelalte zodii

Gemeni
Nu este niciun secret că nativul acestei zodii își vede întotdeauna interesul. Nu are niciun sentiment pentru ceilalți, dacă îți dă un sfat când treci prin momente grele, o face ca să îți arate cât este de deștept și să câștige respectul tău, pentru ca, pe viitor, să profite de asta. Dacă te-ai născut în această zodie, îi vei săpa pe ceilalți fără să ridici suspiciuni și fără remușcare. Tu ai un talent extraordinar pentru trădare, nu se va prinde nimeni de asta!

Rac
Racul este loial și demn de încredere! Îi pasă de oameni și nu ar putea să facă rău nimănui, oricât bine i-ar aduce asta. Nu îl interesează să evolueze profesional pe suferința altora și nici fericirea în dragoste nu speră să o obțină astfel. Probabil este una dintre puținele zodii care nu ar face nimic imoral, mai ales pentru că îi este teamă de pedeapsa divină!

Leu
Un caracter dubios are, însă, Leul! Nu își pune în cap să îi rănească pe ceilalți, dar este foarte egoist și pentru a-i fi lui bine, nu are nicio probleme să îi trădeze pe alții. Dacă îți descoperă slăbiciunea, nu va avea nicio problemă să profite de asta. Poate va decide să fie prietenul tău și te va șantaja de fiecare dată când refuzi să faci ce îți spune, potrivit ziarulring.com.

Source</a