Administratorii de localuri din Constanţa, amendaţi pentru nerespectarea măsurilor de restricţie

0
211

Administratorii a cinci localuri din municipiul Constanţa au fost amendaţi de poliţişti cu 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de combatere a pandemiei, informează news.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă seara, poliţişti din cadrul Secţiilor de Poliţie urbană au desfăşurat acţiuni, pe raza Secţiei 3, pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

“Astfel, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că cinci localuri de pe raza de competenţă (bulevardul Tomis, strada Ştefan cel Mare, strada Smârdan, strada Sarmisegetuza, strada Traian) desfăşurau acte de comerţ în spaţiu închis, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020. Administratorii societăţilor comerciale au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 10.000 de lei”, a transmis IPJ Constanţa.

Sursa citată precizează că în această perioadă este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive), atât în spaţii deschise, cât şi în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.), potrivit news.ro.

Source