ADVERTORIAL Oportunitate de investiţie în sectorul agroalimentar, în judeţul Bistrita-Năsăud

0
31

Unul dintre cele mai mari abatoare de ovine şi bovine din România caută investitori potriviţi pentru a-şi consolida poziţia de furnizor pe piaţa cărnii.

Piaţa cărnii a trecut în ultimii ani printr-un proces de maturizare şi consolidare. Evoluţia susţinută trebuie pusă pe seama investiţiilor masive din acest sector, investiţii semnificative pe întregul lanţ de producţie, de la creşterea animalelor, la comerţ şi tehnologizarea proceselor de producţie.

Pe fondul acestor investiţii gama de produse a crescut, la fel şi exporturile, care cunosc un trend ascendent, dublat de o diversitate tot mai mare a pieţelor de destinaţie.

Oportunitate de investiţie în sectorul agroalimentar, în judeţul Bistrita-Năsăud

Industria internă de procesare a cărnii a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare rapidă pe întreg teritoriul ţării, un studiu al KeysFin evaluând în 2018 piaţa cărnii din România la 34 mld. lei, iar cele mai recente date furnizate de Institutul Naţional de Statistică (INS) indică o creştere a consumului de carne cu 40% în perioada 2013-2018.

Pe fondul acestui context favorabil, o oportunitate de investiţie o reprezintă abatorul Agro-Invest Prod din Sieu-Magherus, judeţul Bistriţa-Năsăud care prestează servicii de abatorizare la standarde europene într-unul dintre cele mai mari abatoare de ovine şi bovine din România.

Beneficiarii sunt utilizatori de carne din UE şi Turcia, respectiv din Iordania, Kuweit, Hong-Kong, iar furnizorii sunt în primul rând producători de carne din România şi Ungaria.

Abatorul este în localitatea Sieu-Magherus, judeţul Bistriţa-Năsăud la circa 12 km de oraşul Bistriţa. Amplasamentul se regăseşte în imediata apropiere a intersecţiei drumului european E48 (Bistriţa-Dej). Accesul la proprietate se face din drumul public principal (DN 17 – E58).

Proprietatea imobiliară de tip industrial este compusă dintr-un teren de 57.300 mp, construcţii industriale de tip hală şi echipamente tehnologice, mijloace de transport, mobilier şi aparatură birotică.

Proprietatea imobiliară a fost utilizată ca spaţiu pentru procesarea şi conservarea cărnii. Starea tehnică generală a echipamentelor este bună, toate reviziile şi reparaţiile periodice fiind efectuate în termen.

SC. Agro-Invest Prod SRL este unul dintre cei mai mari jucători din industria cărnii din România, compania a fost întemeiată în 1994 şi are ca obiect principal de activitate procesarea şi conservarea cărnii. In componenţa grupului intră abatorul de bovine şi ovine dotat cu echipamente necesare şi fabrica de procesare Combis.

Cei interesaţi pot obţine date suplimentare la numarul de telefon 0737 888 997, la adresa de e-mail andrei.besoiu@citr.ro sau accesând următorul link.

Oportunitate de investiţie în sectorul agroalimentar, în judeţul Bistrita-Năsăud

https://www.bursa.ro/_rss

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here