Andrei Jerca, noul director general al Element Industrial: Pandemia a creat noi oportunitati pe piata logistica

0
232
Andrei Jerca Element Industrial.jpg

Element Industrial anunță numirea lui Andrei Jerca în funcția de Managing Director al companiei.

Un profesionist cu o experiență de 14 ani în industria imobiliară, Andrei a lucrat pentru companii precum Europolis, CA IMMO, P3 sau CBRE, fiind implicat de-a lungul carierei atât in administrarea unui portofoliu de 300.000 mp de spații logistice, cât și în dezvoltarea unor serii de proiecte logistice și industriale, ce însumează 200.000 mp.

Am acceptat provocarea de a conduce dezvoltarea Element Industrial, continuând expansiunea începută în zona Buftea- Chitila, precum și în alte orașe cheie din România”, a spus Andrei Jerca, adăugând: ”Pandemia a creat noi oportunități pe piața logistică, în contextul accelerării digitalizării și a creșterii pieței de e-commerce. Prin diversitatea de produse din portofoliul Element Industrial ne propunem să fim un partener flexibil pentru chiriașii de spații logistice din România.”

Element Industrial are în dezvoltare un hub logistic în zona Buftea-Chitila, unde a livrat un parc de 50.000 mp, iar de curând a demarat o investiție de 37 de milioane de EUR într-un nou parc de 72.000 mp. Totodată, compania a achiziționat o serie de terenuri în mai multe zone cheie din țară, unde intenționează să dezvolte parcuri logistice de clasă A: Brăila, Craiova, Pitești sau Ploiești fiind doar câteva exemple.


Toate proiectele aflate sub brandul ”Eli Parks” sunt dezvoltate la standarde internaționale de clasă A, având ca principal obiectiv acoperirea în totalitate a nevoilor potențialilor chiriași, indiferent de domeniul în care aceștia activează. În acest context, conceptele utilizate în dezvoltarea parcurilor permit flexibilitate în a acomoda o serie cât mai vastă de nevoi, atât tehnice, cât și operaționale.


Element Industrial este unul dintre cei mai tineri jucători pe piața spațiilor logistice. Dezvoltatorul are în lucru o serie de proiecte sub brandul Eli Parks,
parcuri logistice cu suprafețe între 50-60.000 mp, în București, Craiova, Bacău, Brăila sau Ploiești, precum și depozite cu suprafețe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress în orașe precum București, Pitești sau Constanța. Totodată, dezvoltatorul oferă un pachet integrat de servicii de built to suit pentru facilități de producție și depozitare, începând de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, autorizare, proiectare și livrare conform cerințelor specifice pentru fiecare proiect.

Source