Astăzi s-a lansat Kuziini, singurul showroom de bucătării din România complet digital

0
479

Antreprenorul român Mădălin Tomescu a lansat astăzi Kuziini, singurul concept-store de bucătării pe comandă, operaţional 100% digital, în urma unei investiţii nete de aproximativ 1.000.000 lei.

Concept store-ul Kuziini funcţionează fără staff, iar accesul clienţilor se face prin intermediul unui sistem de face recognition instalat la intrare. În acest fel, clienţii, fie că sunt arhitecţi sau utilizatori finali, au acces în showroom 24 de ore din 24.

În interior, cu ajutorul a mai multe staţii de lucru, clienţii se conectează la o platformă unde îşi pot configura bucătăria în cele mai mici detalii, iar costul acesteia va fi generat automat. Pentru orice întrebare, utilizatorul trebuie doar să apese un buton, şi va fi conectat pe live chat cu un arhitect din call-center-ul Kuziini, care îl va ajuta în procesul de proiectare a bucătăriei.

În showroom există un scanner care măsoară înălţimea utilizatorului final, pentru ca bucătăria să fie proiectată în aşa fel încât corpurile să fie uşor de accesat de către beneficiar. De asemenea, Kuziini pune la dispoziţia clienţilor un alt scanner performant, care odată plasat în centrul bucătăriei din locuinţa clientului, scanează toate detaliile legate de încăpere (inclusiv dacă pereţii sunt drepţi sau nu), astfel nu mai sunt necesare alte măsurători pentru proiectarea bucătăriei.

“Noutatea absolută este Qsimo, un sistem de operare şi asistenţă clienţi: este suficient să atingi un obiect din showroom şi vei primi prin intermediul sistemului informaţii audio sau video despre acesta. Acest sistem interactiv, împreună cu toate celelalte detalii tehnologice din modelul nostru de business, au rolul de a reduce semnificativ timpul pe care un client îl alocă pentru proiectarea bucătăriei pe care o doreşte. Ştim cu toţii că pentru clienţii români bucătăria este cel mai important spaţiu din casă, iar noi ne dorim o experienţă de achiziţie cât mai simplă”, declară Mădălin Tomescu, fondator Kuziini, care estimează o cifră de afaceri de un milion de euro pentru primul an de funcţionare.

Source