BACAU: Două petreceri ilegale, oprite de poliţişti în acest weekend

0
209

Două petreceri ilegale au fost oprite de poliţiştii băcăuani, în week-end, organizatorii acestora fiind amendaţi de oamenii legii, potrivit unui comunicat de presă citat de Agerpres.

Sâmbătă, în jurul orei 22,30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că la un club din comuna Sascut s-ar fi organizat o petrecere ilegală.

“La faţa locului, poliţiştii au constatat că aproximativ 90 de persoane părăseau incinta clubului, petrecerea fiind oprită la apariţia forţelor de ordine. A fost identificat administratorul, un bărbat în vârstă de 57 ani din localitate care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.55/2020”, se arată în comunicatul IPJ Bacău.

Tot sâmbătă, poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre faptul că un bărbat în vârstă de 33 ani, din localitatea Ştefan cel Mare, organiza o petrecere privată în locuinţa sa.

“Din verificări s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi organizat în curtea locuinţei sale o petrecere la care au participat aproximativ 30 de persoane. În urma intervenţiei organelor de poliţie, petrecerea a fost întreruptă, iar faţă de organizator a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 55/2020”, precizează comunicatul IPJ Bacău.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, poliţiştii băcăuani au aplicat, în week-end, 353 sancţiuni contravenţionale în valoare de 19.000 lei.

Totodată, forţele de ordine au verificat modul de respectare a interdicţiilor privind deplasarea în intervalul orar 22,00 – 5,00, fiind depistate 23 de persoane pentru care au fost luate măsuri de sancţionare contravenţională.

https://www.bursa.ro/_rss

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here