Boloni a dezvăluit culisele negocierilor cu FRF: “În viața mea nu am avut zile așa tensionate, așa grele. Niciodată nu m-am izbit de atâtea probleme ilogice”

0
311

„Au fost cele mai grele şi tensionate zile din viaţa mea, niciodată nu m-am izbit de atâtea probleme ilogice”. Aşa descrie Boloni cele două săptămâni în care a negociat cu Burleanu preluarea postului de selecţioner.

27 Ianuarie 2022, 12:53 (actualizat 27 Ianuarie 2022, 13:37) |

Boloni a dezvăluit prin ce a trecut în cele două săptămâni de când a venit în România: „În viața mea nu am avut zile așa tensionate, așa grele. Niciodată nu m-am izbit de atâtea probleme ilogice”.

Boloni spune că i s-a propus un contract deschis, care se încheia sau nu în funcție de locul pe care termina în Liga Națiunilor, nu de calificarea la Euro.

„Citez: Pe un antrenor care pierde nu îl putem ține pentru că avem alte obiective. Păi atunci de ce dracu’ mă cauți pe mine? Dacă mă vrei, mă lași să muncesc. Eu am nevoie de siguranță. Prefer să joc șah decât poker”, a spus antrenorul.

Dacă nu ieșea pe primul loc în Liga Națiunilor, Boloni putea fi dat afară fără niciun ban, dezvăluie antrenorul, care recunoaște că a avut și el o pretenție financiară. N-a vrut să accepte doar jumătate din salariul lui Daum. 550.000 de euro pe an a avut neamțul la națională.

“România rămâne țara mea. Supărat nu sunt, dar sunt puțin trist”, a încheiat Boloni.

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here