BRAZILIA | FOTBAL: Pele rămâne internat la terapie intensivă. Celebrul fotbalist se recuperează după ce i-a fost extirpată o tumoră

2
226

Legendarul fotbalist brazilian Edson Arantes do Nascimento ”Pele”, care va împlini luna viitoare 81 de ani, se află în continuare internat la secţia de terapie intensivă a spitalului Albert Einstein din Sao Paulo, unde se recuperează în mod “satisfăcător” după ce i-a fost extirpată o tumoră “suspectă” la colon, sâmbăta trecută, informează AFP.

11 Septembrie 2021, 11:27 (actualizat 11 Septembrie 2021, 11:39) |

Pele

“Pacientul Edson Arantes do Nascimento se recuperează satisfăcător, este conştient, vorbeşte normal şi menţine semne vitale normale”, se precizează într-un comunicat dat publicităţii de clinica respectivă.

Tumora i-a fost descoperită în timpul unui control de rutină, a anunţat luni spitalul din Sao Paulo, în care Pele se află internat din 31 august.

În acest raport medical anterior se menţionat faptul că fostul fotbalist urma să fie transferat într-un salon în cursul zilei de marţi. Cu toate acestea, triplul campion mondial (1958, 1962, 1970) a rămas în continuare la secţia de terapie intensivă.

“Recuperarea mea decurge bine”, a scris Pele miercuri pe reţelele de socializare, într-un mesaj de condoleanţe trimis cântăreţului brazilian Roberto Carlos, care şi-a pierdut unul dintre copii din cauza cancerului.

Starea de sănătate a fostului decar al Selecao s-a deteriorat în ultimii ani, acesta fiind motivul, alături de pandemia de coronavirus, care l-a făcut să rămână practic închis în casa sa de pe litoralul din Sao Paulo, alături de familiei şi prietenii săi apropiaţi, departe de atenţia presei.

sursa agerpres

Source

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here