Bucharest Business School a început înscrierea la programele MBA şi Executive MBA şi, împreună cu Fundaţia Autonom, sprijină viitorii cursanţi cu discounturi şi burse de peste 35.000 Euro

1
190

Bucharest Business School (BBS), din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, a deschis şi anul acesta perioada de recrutare pentru programele MBA pe care le desfăşoară împreună cu partenerii din Canada şi Franţa. Şi anul acesta, BBS propune mediului de afaceri din România un parteneriat şi un sprijin în zona educaţiei dedicate profesioniştilor şi managerilor prin cele două programe pe care le organizează – programul Executive MBA Româno-Canadian şi programul Professional INDE MBA Româno-Francez – şi, de asemenea, prin intermediul programelor de scurtă durată, personalizate pentru companii şi prin intermediul experienţelor internaţionale pe care le organizează împreună cu şcoli de business partenere. Chiar în această perioadă, Bucharest Business School propune, în parteneriat cu MIP Graduate School of Business din cadrul Politecnico di Milano, o incursiune în cadrul universului luxului italian, prin intermediul unui format masterclass online.

Bucharest Business School a început înscrierea la programele MBA şi Executive MBA şi, împreună cu Fundaţia Autonom, sprijină viitorii cursanţi cu discounturi şi burse de peste 35.000 Euro

Bucharest Business School împreună cu facultatea ESG din cadrul universităţii UQAM din Montreal, Canada, organizează programul de Executive MBA Româno-Canadian, cu dublă diplomă. Programul include 15 module şi un proiect final, structurate în doi ani universitari (4 semestre) – modulele au loc în weekend-uri şi sunt predate de profesori din România şi Canada, iar unul dintre module se desfăşoară la Montreal. Toate cursurile din program sunt în limba engleză. Programul are un cost total de 15.000 Euro, care include taxa de studii şi vizita de studii în Canada. Programul este unul dintre cele mai vechi programe de MBA din România, având o comunitate de peste 1000 de absolvenţi. La nivel internaţional, UQAM organizează programe similare de Executive MBA cu universităţi partenere în alte 10 ţări în afara României şi are o reţea de peste 12.500 de absolvenţi. În acest an, Bucharest Business School împreună cu Fundaţia Autonom colaborează în sprijinirea educaţiei de top şi îşi unesc forţele oferind managerilor şi antreprenorilor care se înscriu la programul de Executive MBA Româno-Canadian până pe 25 iunie oportunitatea de a câştiga unul dintre cele 12 locuri speciale: 2 burse de 50% din taxa de studiu, respectiv 10 burse de 15% din taxa de studiu. Pentru detalii despre concursul pentru acordarea burselor şi înscrieri.

Dan-George Ştefan – “De mai mulţi ani, sunt lector invitat în cadrul programului de Executive MBA Româno-Canadian, program care contribuie activ la dezvoltarea personală şi profesională a managerilor şi antreprenorilor din România. Sunt bucuros că Fundaţia Autonom poate ajuta la dezvoltarea programului, prin acordarea acestor burse”.

Bucharest Business School a început înscrierea la programele MBA şi Executive MBA şi, împreună cu Fundaţia Autonom, sprijină viitorii cursanţi cu discounturi şi burse de peste 35.000 Euro

De asemenea, BBS a demarat înscrierile şi la programul MBA Româno-Francez INDE, program part-time, cu dublă diplomă şi cu predare în limba Engleză, pe care Academia de Studii Economice din Bucureşti îl organizează de 30 de ani în colaborare cu Conservatorul Naţional de Arte şi Meserii din Paris (Conservatoire National des Arts et Metiers- CNAM) . Programul INDE MBA se adresează profesioniştilor cu experienţă şi managerilor aflaţi la început de drum care consideră că sunt pregătiţi pentru o experienţă transformaţională care să le permită o dezvoltare accelerată a carierei. Alumna în primele serii de INDE MBA, Adela Jansen predă de mai mulţi ani în cadrul programelor Bucharest Business School (BBS), fiind doctorand la ASE, precum si Certified Independent Director în urma absolvirii cursului de la Henley Business School / University of Reading din UK. “Un program MBA făcut temeinic îţi permite o dezvoltare accelerată prin descoperirea unui întreg univers de cunoştinţe si experienţe, un networking de valoare, toate aplicabile în orice context. Acum, ca dascăl, am plăcerea şi şansa să îmi aduc contribuţia la dezvoltarea viitoarelor generaţii de lideri”.

Bucharest Business School a început înscrierea la programele MBA şi Executive MBA şi, împreună cu Fundaţia Autonom, sprijină viitorii cursanţi cu discounturi şi burse de peste 35.000 Euro

De asemenea, conform lui Vasile Alecsandru Strat, decanul Bucharest Business School (BBS), începerea unui program de EMBA/MBA este o idee inspirată deoarece îţi va permite să te dezvolţi, să îţi creşti competenţele şi să parcurgi un proces transformaţional prin interacţiunile cu profesorii şi colegii, care vin cu experienţă şi expertiză din domenii cu care probabil nu te-ai întâlni în alte condiţii. Un program MBA te va ghida prin toate faţetele unui business şi nu doar prin cele care îţi plac sau care te interesează şi te va pregăti atât pentru perioadele bune, cât şi pentru perioadele de criză. Întregul parcurs EMBA/MBA te va face să îţi testezi limitele, să ieşi din zona de confort, dedicându-te unui efort constant de învăţare, de internalizare şi dezvoltare pe parcursul lunilor programului.

Toţi cei care vor mai multe detalii despre programele MBA/EMBA ale Bucharest Business School şi locurile speciale sunt invitaţi să acceseze paginile programelor sau să dea un email la office@bbs.ase.ro.

https://www.bursa.ro/_rss

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here