CMS a asistat BRD şi Garanti BBVA în acordarea unui credit în valoare de 120 milioane Euro către NE Property

0
238

CMS a asistat sindicatul de bănci condus de BRD – Groupe Societe Generale S.A. şi Garanti BBVA România în acordarea unui credit legat de obiective de sustenabilitate (ESG) în valoare de 120 milioane Euro unei societăţi din grupul NEPI Rockcastle, NE Property BV, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Creditul este acordat pe o perioadă de trei ani, cu posibilitate de extindere pe încă doi ani şi cu o opţiune de majorare până la suma de maximum 240 milioane Euro.

“Este o etapă importantă pentru echipa CMS, această tranzacţie fiind cea mai recentă dintr-o serie de proiecte de finanţare sustenabilă în care firma noastră a fost implicată. Ne bucură interesul tot mai mare venit din partea clienţilor privind soluţiile de finanţare sustenabilă. De asemenea, observăm faptul că finanţările proiectelor sustenabile sunt în creştere, pe măsură ce atât creditorii, cât şi debitorii se concentrează pe propriile strategii ESG. Din acest punct de vedere, suntem foarte mândri să oferim atât instituţiilor financiare cât şi marilor corporaţii consultanţă juridică foarte specializată în domeniul ESG,” a declarat Ana Radnev, Partener, coordonatoarea practicii de drept financiar-bancar din cadrul CMS România, co-head al departamentului de finanţare sustenabilă din CMS.

CMS a dezvoltat o practică performantă în domeniul managementului factorilor ESG, biroul CMS din Bucureşti jucând un rol important în coordonarea operaţiunilor de finanţare sustenabilă, la nivel regional. Aceasta este a doua mare finanţare “verde” în care biroul din Bucureşti al firmei internaţionale de avocatură a fost implicat, pe parcursul ultimelor 2 luni, după creditul ING în valoare de 100 milioane Euro acordat în luna iunie unei alte companii din grupul NEPI Rockcastle.

Finanţarea verde acordată de sindicatul de bănci condus de BRD – Groupe Societe Generale S.A. şi Garanti BBVA România a fost coordonată de Ana Radnev (Partner, Finance) împreună cu Alina Tihan (Senior Counsel, Finance) şi Diana Rotaru (Associate, Finance).

https://www.bursa.ro/_rss

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here