DAN VILCEANU: ‘USR vrea şomaj, faliment şi sărăcie’

0
269

Ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, secretar general al PNL, a postat pe Facebook, astăzi, un mesaj pe ton alarmist, care include cuvinte scrise cu Caps Lock, în care acuză USR că vrea ca România să intre în lockdown, să lase românii fără loc de muncă şi să închidă companiile, potrivit G4media.

Vîlceanu afirmă că USR a avut doi miniştri ai Sănătăţii “care s-au întrecut în incompetenţă, au sabotat campania de vaccinare, la fel cum a făcut AUR, au dat datele personale ale românilor către diferite ONG-uri şi acum ne spun cum ar fi trebuit să fie România în LOCKDOWN”.

Postarea lui Dan Vîlceanu vine în replică la cea a lui Vlad Voiculescu de vineri, în care fostul ministru al Sănătăţii afirma că are senzaţia că oamenii au fost lăsaţi de izbelişte de statul român, iar acuzaţiile sale merg nu doar către Klaus Iohannis şi Florin Cîţu, “campionul relaxărilor”. “Responsabilitatea merge mult mai adânc”, afirmă Voiulescu, referindu-se la specialiştii din mai multe instituţii. “Numărăm mii de morţi care puteau fi evitate”, susţine fostul ministru.

Source