De ce să apelezi la o firmă pentru repatriere decedaţi

0
261

De ce să apelezi la o firmă pentru repatriere decedaţi

Într-o societate modernă în care din ce în ce mai mulţi romani pleacă la muncă în străinătate sau pentru a-şi petrece vacanţele şi concediile departe de casă, nu este un lucru neobişnuit ca o parte dintre aceștia să îşi piardă viaţa în afara granițelor țării. Pierderea persoanelor dragi departe de casă vine ca o veste şoc pentru rudele şi prietenii de acasă. Cu toate acestea, rudele trebuie să se mobilizeze pentru că un deces peste hotare implică necesitatea repatrierii şi înmormântării pe tărâmuri natale.

Este de neimaginat ceea ce simt persoanele care îşi pierd fiinţele dragi, iar stresul cu privire la urgentarea ceremoniei şi a aducerii trupului neînsufleţit în ţară este foarte mare şi presant. Această conjunctură are nevoie de soluții imediate și cea mai bună dintre acestea constă în contractarea unei firme dedicate –o firmă de servicii funerare din sector 1, București, de exemplu. O astfel de companie se va ocupa de toate cele necesare transportului decedatului de oriunde din Europa înapoi în România şi de documentaţia legală necesară.

Repatrierea unei persoane decedate poate reprezenta o adevărată provocare pentru familie, începând cu întocmirea actelor, găsirea unui mijloc de transport eficient şi alte responsabilităţi care apar în acest proces. Tocmai de aceea, ajutorul oferit de o companie de servicii funerare din Bucureşti se va dovedi o soluţie salvatoare şi avantajoasă.

Beneficii ale serviciilor de repatriere

Principalele beneficii ale serviciilor de repatriere a decedaţilor includ:

  • costuri rezonabile. Pentru transportul funerar internaţional şi pentru serviciile incluse în ofertă, costurile sunt accesibile, preţul depinde în mare parte de distanţa dintre România şi ţara din care sunt aduşi defuncţii, de numărul de kilometri parcurşi şi de sicriul cu care se va face repatrierea;
  • urgentarea procedurilor de repatriere. În urma solicitărilor clienţilor, reprezentanţii companiei de servicii funerare cu experienţă în domeniu pot demara urgent toate procedurile, fiindcă ştiu că timpul este foarte preţios în aceste situaţii.

În plus, o firmă dedicată dispune de toate pârghiile pentru a rezolva situația rapid:

  • obţinerea documentaţiei legale necesare. Serviciile de repatriere presupun în primul rând obţinerea documentaţiei necesare pentru repatriere, acte care cu greu pot fi obţinute de rudele defuncţilor şi care necesită legătură strânsă cu reprezentanţii ambasadelor României în ţările din Europa;
  • sicrie speciale necesare pentru repatriere. În vederea repatrierii unei persoane decedate, nu sunt suficiente sicriele standard, ci este nevoie de sicrie speciale care să întrunească toate cerinţele şi prevederile legislaţiei europene şi internaţionale în acest sens;
  • maşini şi condiţii de transport funerar mai mult decât decente. Serviciile de repatriere decedaţi sunt asigurate cu maşini frigorifice dotate conform celor mai înalte standarde şi exigențe în domeniu, astfel încât condiţiile de transport asigurate să fie mai mult decât decente, încadrându-se în exigenţele clienţilor şi în prevederile legislative.

Transportul funerar necesar repatrierii decedaţilor

În vederea asigurării serviciului de transport funerar internaţional, personalul calificat al unei companii de servicii dedicate  face diferența. Acesta va oferi garanţia că toate standardele impuse de lege sunt respectate cu maximă precizie şi că întreaga activitate de repatriere se face în cele mai bune condiţii.

Nu în ultimul rând, echipa de profesionişti asigura transportul internaţional al persoanelor decedate prin respectarea tuturor normelor de siguranţă şi de igienă, deţinând toate autorizaţiile de transport necesare şi oferind suport real în obţinerea certificatului de deces internațional.

România, pe locul 2 în UE la ovine și caprine

La efectivele de ovine şi caprine România se situează pe locul doi în rândul statelor membre UE după Spania. În ceea ce priveşte densitatea la 100 ha teren, ţara noastră s-a aflat pe locul doi din cele…

De ce să apelezi la o firmă pentru repatriere decedaţi

Într-o societate modernă în care din ce în ce mai mulţi romani pleacă la muncă în străinătate sau pentru a-şi petrece vacanţele şi concediile departe de casă, nu este un lucru neobişnuit ca o parte dintre…

Echipamentele HoReCa – succesul unei afaceri prospere

Echipamente HoReCa – de ce ai nevoie de ele cum te ajută să îți îmbunătățești afacerea. Este cunoscut faptul că în orice domeniu ai activa, atât timp cât lucrezi cu persoane calificate, vei avea și…

Peste 50.000 de români s-au înscris deja în programul „Rabla pentru electrocasnice”

Peste 50.000 de români s-au înscris, până la ora 15.00, în aplicația „Rabla pentru electrocasnice”, programul naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai…

Deficitul de cont curent al balanței de plăți a crescut cu 156% în primul trimestru din 2021

Contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 2,549 miliarde euro în primul trimestru din 2021, comparativ cu 990 milioane euro în aceeași perioadă din anul trecut, anunță Banca Națională a…

BNR prognozează o inflație mai mare decât estimase anterior

BNR prognozează o nflație mai mare față de cea estmată anteror, ajungând la 4,1% în decembrie 2021, cu 0,7% mai mare decât anticpase în luna martie.  „Rata anuală a inflaţiei se va înscrie pe o…

Volumul lucrăriilor în construcții a crescut cu 1,2% de la începutul anului

Volumul lucrărilor de construcţii a crescut ca serie brută cu 1,2%, iar ca serie ajustată a scăzut cu 1,2%, în primul trimestru din 2021, comparativ cu aceeași perioadă de anul trecut, arată datele…

Afacerile din comerțul cu autovehicule și motociclete au crescut cu 17,4% în primul trimestru din 2021

Cifra de afaceri din comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor şi a motocicletelor a crescut cu 17,4%, ca serie brută, în primul trimestru al anului, față de perioada…

Un nou producător autohton de vinuri se listează pe bursă

Producătorul de vinuri organice Vifrana este tranzacționat, de astăzi, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), sub simbolul BIOW. Compania a fost…

45% dintre români vor să-și schimbe locul de muncă după pandemie

Aproximativ 45% dintre români vor să îşi schimbe locul de muncă după pandemie. Cele mai mari șanse pentru găsirea unui post disponibil au programatorii, specialiştii şi muncitorii calificaţi, arată un…

CE Oltenia a plătit o sumă exorbitantă pentru certificatele de emisii de carbon

Complexul Energetic Oltenia (CE Oltenia) a plătit un miliard de euro pentru certificatele de emisii de carbon, potrivit Lăcrămioarei Diaconu-Pinţea, membru în directoratul companiei. “Avem nevoie de ajutor…

Profitul net individual al BVB a scăzut cu 42% în primul trimestru din 2021

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat un profit net individual de 2,16 milioane de lei în primul trimestru dn acest an, cu 42% mai mic față de perioada similară din 2020, când s-a…

Românii folosesc mai mult smartphonurile în perioada pandemiei

Circa 68,3% dintre români folosesc mai mult smartphonurile față de perioada dinainte de pandemia de COVID-19 și spun că aplicațiile le-au influențat obiceiurile de consum, arată datele Barometrului…

Scumpiri în lanț. Produsele la care prețurile vor fi mai mari

Produsele care s-au scumpit cel mai mult, în luna aprilie 2021, sunt energia electrică, uleiul comestibil şi serviciile de igienă şi cosmetică, raportat la aceeași perioadă din 2020. S-au ieftinit însă bil…

Cifra de afaceri din industrie a crescut în martie cu 16,7% față de luna precedentă

În luna martie 2021, cifra de afaceri din industrie pe total (piaţa internă şi piaţa externă), în termeni nominali, a crescut atât față de luna precedentă cu 16,7%, cât și faţă de luna corespunzătoare…

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here