Drama pe care a trăit-o Sebastian Dobrincu pe drumul spre succes: Ascunzându-ți nefericirea, naști demoni în tine

0
168

Miercuri, 23 Februarie 2022, ora 11:06

158 citiri

Tânărul antreprenor Sebastian Dobrincu, jurat la o emisiunea Imperiul Leilor de la PRO TV, mărturisește pe rețelele sociale că de când este persoană publică a încercat să își țină viața personală și dramele prin care a trecut departe de lumina reflectoarelor.

”De ce? Mi se părea irelevant pentru publicul larg, cu atât mai mult când mulți tineri mă luau drept reper. Arătând laturile mai puțin fericite ale succesului meu eram convins că îi voi descuraja pe cei care și-ar dori să îmi calce pe urme – iar dorința mea era fix opusul – să îi motivez să reușească”, notează acesta pe Facebook.

Însă, adaugă el, a fost o greșeală.

”Publicul și presa a romantizat povestea mea de viață. Am fost mereu portretizat drept geniul care trăiește viața perfectă, ca rezultat al muncii lui. Când și mie mi s-a implantat în creier narativul ăsta, m-am pierdut pe mine. Când din invidie cineva nu credea povestea mea, mă simțeam cu atât mai mândru. Nu mai știam cine sunt sau ce îmi doresc, iar presiunea de a poza într-o poveste perfectă de succes m-a făcut să îmi pierd identitatea.

Am căzut într-o depresie puternică pe care până acum am ascuns-o tuturor, de la familie și

apropiați până la publicul larg. Am început să nu mai pot dormi și mânca, am slăbit 17 kg și am devenit bulimic. Mi-am pierdut orice motivație. Nu mă mai entuziasmau nici succesul, nici banii, nici faima. Am lichidat mare parte din acțiunile și investițiile mele, mi-am delegat responsabilitățile și am abandonat orice proiect aveam în derulare”, povestește tânărul antreprenor.

Mai spune că nu există poveste de succes fără sacrificii.

”Ce poți învăța din povestea mea? Ascunzându-ți nefericirea, naști demoni în tine. Nu există poveste de succes fără sacrificii și eșecuri. Succesul, de orice fel, este o punte alunecoasă pe care te pierzi foarte ușor. Rămâi tu însuți indiferent de parcurs și s-ar putea să eviți situația mea”, mai amintește Sebastian Dobrincu.

Citeste si:

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here