Echipament ”second hand” pentru o tenismenă din România la Australian Open. Care e explicația

0
62

Miercuri, 18 Ianuarie 2023, ora 19:10

76 citiri

Jucătoarea română Patricia Ţig a fost învinsă de chinezoaica Shuai Zhang cu scorul de 6-1, 4-6, 6-0, miercuri, la Melbourne, în prima rundă a turneului de tenis Australian Open, primul de Mare Şlem al anului.

Ţig (28 ani, 777 WTA), care a beneficiat de clasament protejat pentru a intra direct pe tabloul principal, s-a înclinat după ceva mai mult de două ore de joc (2 h 10 min) în faţa favoritei numărul 23 (33 ani, 22 WTA).

Românca s-a remarcat la meciul cu Zhang cu echipamentul atipic pentru o jucătoare profesionistă, unul ”second hand”. Astfel, Țig a apelat la o bluză de culoare neagră și la niște pantaloni roz, ambele fiind lipsite de vreo inscripție a unui sponsor, semn că Patricia a fost abandonată de firmele de echipament sportiv.

Faptul că Patricia Țig este una dintre puținele tenismene de top lipsite în acest moment de sponsori e legat și de viața personală a sportivei care a devenit mamă în 2019, tatăl fiind chiar antrenorul ei, fostul tenismen Răzvan Sabău (45 de ani). Cei doi au o relație sentimentală tumultuoasă, despărțindu-se după nașterea fetiței Sofia.

”Relația mea personală și profesională cu Răzvan s-a încheiat în urmă cu un an și jumătate. Nu doresc să dau mai multe detalii care au dus la separarea noastră și vă rog și pe voi să fiți înțelegători, având în vedere că la mijlocul este copilul nostru. Vă mulțumesc și vă invit să îmi fiți alături (și) în cele ce urmează”, a scris Patricia pe Instagram în urmă cu câteva luni.

Citește și:

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here