Elon Musk şi-a reiterat sprijinul pentru Dogecoin

0
156

El a menţionat că Tesla acceptă Dogecoin pentru marfă şi a subliniat că SpaceX va face acelaşi lucru în curând, potrivit Bloomberg.

„Mulţi oameni care nu sunt atât de bogaţi m-au încurajat să cumpăr şi să susţin Dogecoin”, a spus Musk într-un interviu cu editorul şef al Bloomberg News, John Micklethwait, la Forumul Economic Qatar de la Doha. „Am decis să le răspund pozitiv acelor oameni”.

Musk a vorbit în mai multe rânduri despre criptomonede în ultimii ani. El a contribuit la creşterea Bitcoin la începutul anului 2021, deoarece Tesla a cumpărat un stoc de jetoane pentru trezoreria corporativă – înainte ca miliardarul să declare că preţul criptomonedei pare destul de „mare” şi să-şi exprime îngrijorarea cu privire la utilizarea energiei în mineritul Bitcoin, ambele declaraţii cauzând scăderi ulterioare ale jetonului.

În martie, Musk a declarat că deţine Bitcoin, Ether şi Dogecoin şi a spus că nu le va vinde. Miliardarul a fost de-a lungul timpului un mare susţinător al jetonului Dogecoin, moneda atingând nivelul său record în mai 2021.

(sursa: Mediafax)

Source</a