Familia Ardeleanu a investit peste 450.000 euro in deschiderea a doua clinici dentare in Bucuresti si Giurgiu

0
87
ardeleanu.jpg

Familia Ardeleanu (Vlad – antreprenor si Virginia – medic stomatolog) a finalizat o investitie de peste 450.000 euro in extinderea cu doua noi locatii a retelei de Clinici Dentare Dr. Ardeleanu, dupa lansarea din 2020, alaturi de alti parteneri, a retelei de clinici de imagistica Medima Health.

Lansata in Oltenita, in 2018, reteaua beneficiaza de doua noi clinici dentare multidisciplinare, in Bucuresti si Giurgiu, si are in plan deschiderea urmatoarei clinici in orasul Calarasi, in 2022.

O mare parte a investitiei s-a indreptat catre dotarea cu echipamente stomatologice de ultima generatie, care asigura pacientilor tratamente eficiente, rapide, minim invazive.

Noile clinici dispun de unituri pentru adulti si copii, sala de chirurgie dotata la standarde ridicate, microscop dentar performant si laser dentar pentru tratamente precise, fara durere.

De asemenea, acestea au departament de radiologie integrat, pentru efectuarea rapida a radiografiilor dentare.

„Reteaua de clinici dentare Dr. Ardeleanu este un proiect antreprenorial prin care vrem sa ducem standardele de stomatologie moderna, minim invaziva, in urbanul mic, adica orase cu aproximativ 50.000, maxim 100.000 de locuitori. Primele clinici sunt in orase din sudul tarii, fiind mai usor pentru medicii din Bucuresti sa se deplaseze pentru tratamente si sa asiguram serviciile medicale la un raport corect calitate-pret. In plus, clinica din Bucuresti functioneaza si ca un hub de tehnologie, care va asigura suport celorlalte clinici,” declara Vlad Ardeleanu, co-fondator.

Investitii au fost, de asemenea, alocate in amenajare, designul interior avand stilul unui dental boutique clasic – elegant, care inlocuieste atmosfera specifica de clinica medicala cu un mediu cald, primitor.

Clinica din Giurgiu este amplasata intr-o cladire monument istoric – Casa Hentze, readusa la viata printr-o renovare moderna. Cea din Bucuresti este plasata intr-o vila istorica din cartierul Dorobanti.

Punctul central al clinicilor Dr. Ardeleanu sunt cabinetele stomatologice dedicate copiilor, care sunt deservite de medici specialisti pedodonti, empatici si rabdatori.

Concepul mediului pedodontic este dental safari, amenajat intr-o ambianta frumos pictata si decorata cu jucarii, astfel incat micii pacienti sa perceapa cabinetul stomatologic ca pe un spatiu de joaca, in care teama de dentist dispare.

„Conceptul clinicilor noastre a pornit de la ideea copilul de astazi este adultul de maine. Dantura joaca un rol foarte important, inca de la varste fragede, in dezvoltarea sanatoasa si armonioasa. Din acest motiv, ne-am angajat sa oferim copiilor un inceput corect in ceea ce priveste sanatatea orala si sa ii educam ca este mai bine si mai usor sa prevenim decat sa tratam. Pe langa specialitatea de pedodontie, pe care punem un accent deosebit, suntem clinica intregii familii si oferim fiecarei persoane o solutie personalizata pentru un zambet mai frumos si mai sanatos, pe masura asteptarilor sale”, adauga Dr. Virginia Ardeleanu, fondator si CEO al Clinicilor Dentare Dr. Ardeleanu.

Echipa medicala este una multidisciplinara, formata din 20 medici specializati in diverse ramuri ale stomatologiei, pentru a aborda cu succes orice problema dentara. Medicii isi desfasoara activitatea atat in clinica din Bucuresti, cat si in clinicile din provincie, asigurand tuturor pacientilor acelasi standard ridicat al ingrijirilor medicale. In cadrul clinicilor, pacientii au la dispozitie o gama variata de servicii stomatologice, de la stomatologie generala, pedodontie, endodontie sub microscop, ortodontie (aparate dentare), protetica fixa si mobila, la estetica dentara, chirurgie si implantologie, radiologie dentara, parodontologie si tratamente realizate cu laser.

Reteaua Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu a fost fondata in anul 2018 si se adreseaza cu precadere mediului urban mic, operand 3 clinici in orasele Oltenita, Giurgiu, si hub-ul tehnologic din Bucuresti. Clinicile ofera tratamente stomatologice moderne pentru adulti si copii, efectuate de o echipa de medici specialisti, folosind tehnologie de ultima generatie. Epicentrul retelei il reprezinta serviciile de pedodontie, unitatile dentare dispunand de cabinete amenajate pentru copii si de medici specialisti pedodonti.

Source