Federaţia de fotbal din Turcia confirmă retragerile echipelor Gaziantep şi Hatayspor

0
69

Distrugerile cutremurului, în regiunea Hatay, Turcia / captura youtube

TFF a confirmat, într-un comunicat, că acceptă cererea de retragere din competiţie a cluburilor afectate de seisme, urmând ca meciurile pe care acestea nu le vor mai disputa să se încheie cu victoria adversarelor lor, dar păstrându-le toate drepturile de a evolua în viitoare ediţie a Super Ligii turce.

Conform ziarului turc Fanatik, clubul Beşiktaş Istanbul ar fi interesat de un transfer al lui Alexandru Maxim de la Gaziantep.

Alături de Hatayspor şi Gaziantep, s-au mai retras din competiţie echipele de ligă secundă Yeni Malatyaspor şi Adanaspor, anunţă mass-media locală, preluată de Agerpres.

Federaţia turcă de fotbal a precizat, totodată, că toate partidele programate între 10 şi 13 februarie au fost amânate pentru perioada 17-20 februarie.

Antakya, vechea Antiohie, oraşul în care îşi are sediul Hatayspor, aflată pe locul 14 în Super Liga turcă, a fost practic complet distrus de cutremur, iar stadionul clubului, încă în picioare, serveşte acum drept centru pentru ajutorarea victimelor cutremurului.

Atacantul internaţional ghanez al echipei Hatayspor, Christian Atsu, este în continuare dispărut după cutremur, la fel ca şi directorul sportiv al clubului, Taner Savut.

Oraşul Gaziantep, al cărui club se afla pe locul 10, a fost şi el grav afectat, la fel ca şi provincia vecină Adiyaman.

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here