Florin Cîţu a eliberat din funcţie prefecţii şi subprefecţii USR PLUS

0
192

Premierul Florin Cîţu a anunţat joi eliberarea din funcţie a 14 prefecţi şi a 28 de subprefecţi, precizând că nu vor fi făcute alte numiri pe aceste funcţii. Este vorba despre prefecţii şi subprefecţii prropuşi de USR PLUS. Miercuri seară, premierul a eliberat dn funcţie secretarii de stat USR PLUS, informează news.ro.

Deciziile de eliberare din funcţie a prefecţilor şi subprefecţilor USR PLUS au fost publicate, joi după-amiază, în Monitorul Oficial, numerele 864 şi 865.

“Am aprobat eliberări de prefecţi. Sunt 42 de decezii – 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi. Nu numim alţi prefecţi sau subprefecţi, vo fi preluate atribuţii”, a precizat premierul, spunând că se va întâmpla ca şi în cazul secretarilor de stat, vor rămâne posturi libere şi vor fi preluate atribuţii.

Deciziile de eliberare din funcţie a secretarilor de stat USR PLUS de la mai multe ministere, din aparatul propriu al vicepremierului, de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, dar şi de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni au fost publicate miercuri seară în Monitorul Oficial, provocând reacţii dure din partea USR PLUS.

Source