FLORIN CITU: ‘Propunerea mea pentru Ministerul Finanţelor este Dan Vîlceanu’

0
199

Premierul Florin Cîţu a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, că propunerea sa pentru ministerul Finanţelor este Dan Vîlceanu. Deputatul PNL este unul dintre prietenii apropiaţi ai premierului Cîţu, şi liderul organizaţiei PNL Gorj, potrivit Digi24.

Întrebat într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria pe cine propune pentru ministerul Finanţelor, în condiţiile în care interimatul de 45 de zile la minister se termină, premierul Florin Cîţu a declarat că îl susţine pe Dan Vîlceanu.

Acesta a precizat că a văzut că în spaţiul public au apărut şi alte nume propuse din tabăra Orban.

“Am să îi cer domnului preşedinte (al PNL – n.r.) să convoace Biroul Politic Naţional. Am o propunere. Am văzut că domnia sa a făcut deja câteva propuneri în spaţiul public. Am şi eu o propunere – propunerea mea este Dan Vîlceanu pentru Ministerul Finanţelor Publice”, a declarat premierul Florin Cîţu.

Preşedinte al filialei PNL Gorj, Dan Vîlceanu este considerat a fi mâna dreaptă a premierului, acesta fiind şi şeful campaniei interne a lui Cîţu pentru preşedinţia partidului.

Dan Vîlceanu este de profesie economist, cu un doctorat făcut în cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, obţinut în 2016.

Acesta a fost ales preşedinte al organizaţiei PNL Gorj în urmă cu câteva săptămâni, alegeri la care a participat şi premierul Florin Cîţu.

“Dan este prietenul şi colegul meu, de când am intrat în Parlament, în 2016”, declara Florin Cîţu.

Premierul Florin Cîţu l-a demis pe 8 iulie pe Alexandru Nazare din funcţia de ministru de Finanţe şi asigură interimatul până la numirea unui înlocuitor.

https://www.bursa.ro/_rss

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here