Fotbal: Brazilianul Dani Alves, arestat în Spania pentru o presupusă agresiune sexuală

0
77

Fotbalistul brazilian Dani Alves a fost reţinut, vineri, la Barcelona, în cadrul unei anchete pentru o presupusă agresiune sexuală, a anunţat poliţia regională catalană, citată de AFP.

20 Ianuarie 2023, 14:25 (actualizat 20 Ianuarie 2023, 14:38) Știrile TVR |

Dani Alves / captura video

“El a venit în această dimineaţă la comisariatul din Les Corts”, un cartier din Barcelona, unde a fost convocat. El a fost plasat în arest şi va fi prezentat instanţei de la Palatul de justiţie din Barcelona, a explicat un purtător de cuvânt al Mossos d’Esquadra, poliţia catalană.

Conform unei surse judiciare, el va fi audiat de un judecător.

Pe 10 ianuarie, un tribunal din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat de atingeri nepotrivite în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie, amintește Agerpres.

Reclamanta, care petrecea la clubul amintit alături de câţiva prieteni, a declarat poliţiei că fotbalistul brazilian a atins-o pe sub lenjeria intimă fără consimţământul ei. Însoţită de prietenii ei, femeia a raportat cele întâmplate personalului de securitate al clubului de noapte, care a activat protocolul relevant în aceste cazuri şi a sesizat poliţia catalană.

La faţa locului s-au deplasat agenţi ai poliţiei catalane, care i-au luat declaraţia femeii, deşi aceasta nu a oficializat plângerea pentru agresiune sexuală decât pe 2 ianuarie, câteva zile mai târziu.

La scurt timp după ce femeia a denunţat agresiunea sexuală, Dani Alves s-a întors în Mexic pentru a se alătura ”Pumelor”, echipa la care joacă.

Alves, 39 ani, a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM.

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here