Fotbal: Licitaţia pentru un bilet de vis la duelul Messi – Ronaldo a depăşit 2,6 milioane de dolari

0
57

Un om de afaceri saudit a depus cea mai mare ofertă de până acum, 2,66 milioane de dolari, în licitaţia pentru achiziţia unui bilet de vis la meciul care va semna un nou capitol în rivalitatea dintre starurile fotbalului mondial Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, transmite Reuters.

13 Ianuarie 2023, 13:01 (actualizat 13 Ianuarie 2023, 13:17) Știrile TVR |

Fotbal

Conform unei postări pe Twitter a autorităţilor saudite, Mushref Al-Ghamdi, director general al grupului imobiliar AqarOne, a devenit lider în licitaţia pentru biletul ”Beyond Imagination” (Dincolo de imaginaţie) care se va încheia pe 17 ianuarie.

Biletul de vis este la meciul din 19 ianuarie de la Riad, care opune o combinată saudită Al-Nassr/Al-Hilal formaţiei Paris Saint-Germain, care va consemna, probabil, ultimul duel Messi – Ronaldo. Cei doi nu au mai fost adversari pe teren din decembrie 2020, când Juventus, echipa de atunci a portughezului, a învins FC Barcelona cu 3-0, pe Camp Nou, în Liga Campionilor.

Cumpărătorul biletului are dreptul de a participa la ceremonia de premiere de după meci, să intre în vestiarele jucătorilor şi să întâlnească cele două staruri mondiale, cu 12 Baloane de Aur în palmares.

Suma strânsă la licitaţie în urma vânzării biletului ”Beyond Imagination” va avea ca destinaţie diverse acţiuni de caritate.

Arabia Saudită, care l-a atras pe Ronaldo la clubul Al-Nassr, a semnat şi un contract cu Messi ca ambasador al său pentru turism.

Sursa: Agerpres

CUVINTE CHEIE

Articole pe aceeaşi temă

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here