Gergely Benda, noul General Manager Antenna Entertainment, care deține AXN

0
249
gergely.jpg

Gergely Benda a fost numit General Manager Antenna Entertainment, poziție din care va fi responsabil de portofoliul de posturi TV Antenna Group din 12 teritorii în Europa Centrală și de Est.

În această toamnă, grupul internațional de media Antenna a achiziționat posturile de televiziune AXN, Viasat3, Viasat6 și serviciile On Demand din Europa Centrală și de Est de la Sony Pictures Television. Gergely Benda va ocupa poziția de General Manager Antenna Entertainment, care include cele 22 de canale TV și două servicii On Demand, recent achiziționate.

Gergely Benda, numit la mijlocul lunii decembrie, și-a început cariera în industria muzicală. În 2012, s-a alăturat HBO în poziția de Country Manager Ungaria, iar după 2016 a fost responsabil de activitățile de marketing din 12 țări, precum și de introducerea HBO GO ca un serviciu VOD de sine stătător, din poziția de VP Marketing HBO Europe.

După ce a activat cel mai recent în sectorul fintech, Benda revine în lumea televiziunii ca General Manager Antenna Entertainment. Cu expertiza și cunoștințele sale, va conduce operațiunile în următoarele 12 teritorii: Polonia, Ungaria, România, Cehia, Bulgaria, Slovacia, Croația, Serbia, Slovenia, Bosnia Herțegovina, Macedonia de Nord și Muntenegru.

Source