Gigi Becali a condus un marș pe Calea Victoriei pentru “purificarea” traseului pe care a trecut parada Pride: „M-aş fi dus și în patru labe pentru că am promis” VIDEO

0
126

Latifundiarul Gigi Becali s-a dus duminică la marșul normalității, scopul său fiind împărtășit celor prezenți la manifestare: „Vom merge ca să curățim drumurile de duhurile necurate. Cu agheasmă cu cruci și cântece de biruință”.

Gigi Becali a spus că nu are nimic cu simpatizanții LGTBQ, ci cu păcatele lor, subliniind că după curățarea traseului pe care au mărșăluit adepții gay, zona va fi ferită de accidente sau alte probleme.

Adunarea pentru marș a avut loc sunat pe Dealul Patriarhiei, acesta participând la marș chiar dacă recent a suferit o operație complicată.

„M-aş fi dus și în patru labe”


„Noi vrem să facem un marș de curățire. Nu avem nimic cu ei. Sunt niște oameni. Păcatele lor urâm și nu pe oameni și atunci noi mergem în spatele lor ca să curățim ceea ce e murdăresc, așa cum a făcut Hristos în ținutul Gadarenilor când a pus pe diavol în porci și când porcii s-au înecat și după aia Hristos sau urcat în barcă ca să curățe apa de duhurile necurate.

Așa facem și noi acum mergem în spatele lor în marş ca să curățim toate drumurile pe care e merg și pe care le murdăresc ca să curățăm drumurile de duhurile necurate cu agheasmă cu cruci și cu icoane și cu cântece de biruință”, a spus Gigi Becali la News Magazine de la Antena 3.

Citeste si:

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here