Informaţii importante pentru viitorii clienţi ai detectivilor particulari

0
224

Informaţii importante pentru viitorii clienţi ai detectivilor particulari

Accesarea serviciilor profesionale de supraveghere şi investigaţie oferite de detectivi particulari garantează veridicitatea şi corectitudinea informaţiilor obţinute în cazul în care există incertitudini legate de persoana iubită, un partener de afaceri sau dispariţia unui cunoscut.

Pe lângă acreditările, calificările şi experienţa acumulate de-a lungul timpului, un detectiv particular are la îndemână şi o serie de instrumente care să îi faciliteze accesul la diferite informaţii, precum şi o aparatura modernă şi specială, care vine în ajutorul desfăşurării investigaţiilor. În plus, datorită acestei aparaturi, acesta poate afla dacă o persoană este spionata sau poate oferi soluţii de protecţie anti spionaj.

Este legală o firmă de spionaj? 

Meseria de detectiv particular este reglementată prin lege, pe teritoriul României, încă din anul 2003. Prin urmare, apelarea la acest gen de servicii nu încălca nici o lege. Important este ca un detectiv, odată angajat într-o misiune, să nu încalce drepturi şi libertăţi fundamentale ale persoanei investigate sau chiar legi naţionale, ca de exemplu activităţi de spargere a adresei de e-mail sau ascultarea telefonului ori spionarea concurenţei pentru a afla informaţii despre proiecte viitoare.

Orice persoană poate apela la serviciile unei firme de spionaj, iar probele obţinute pot fi folosite şi în instanţă, dacă este necesar. În plus, detectivul poate desfăşura activităţi de supraveghere operativă – a unor persoane sau imobile – precum şi să facă fotografii sau înregistrări audio, pentru a obţine probele necesare.  

Însă, în acelaşi timp, acesta trebuie să păstreze discreţia atât asupra propriei persoane, mai ales în timpul desfăşurării anchetei, cât şi a identităţii clientului, discreţia şi confidenţialitatea fiind definitorii în meseria de detectiv.  

Care sunt costurile unor astfel de servicii?

Contrar credinţelor generale, pe piaţa românească există destul de multe firme de detectivi şi spionaj. Prin urmare şi preţurile practicate de acestea sunt diferite, dar totodată, concurenţiale. În plus, mulţi clienţi iau în calcul şi acest aspect atunci când decid că au nevoie de serviciile oferite de o firmă de detectivi privaţi.

 Totuşi, aceştia trebuie să ţină cont că preţurile diferă în funcţie de specificul şi detaliile fiecărui caz în parte şi că nu există un preţ standard deoarece nici serviciile oferite nu sunt standard, ci trebuie adaptate la nevoile întâlnite pe parcurs.

Există cazuri în care detectivul trebuie să plece din oraş pentru a nu pierde de sub raza sa de acţiune persoana investigată ori aflarea tuturor amănuntelor necesare pentru a duce la bun sfârşit o acţiune de supraveghere poate dura mai mult timp decât s-a preconizat iniţial.

În funcţie de toate aceste detalii, precum şi de instrumentele şi relaţiile la care au fost nevoiţi detectivii să apeleze, se va stabili preţul final. Un avantaj este totuşi faptul că firma de detectivi privaţi oferă gratuit consilierea clienţilor sau a viitorilor clienţi, pentru ca aceştia să cunoască toate detaliile înainte de a decide dacă merg mai departe cu intenţia lor. Oamenii sunt dispuşi să plătească preţul corect pentru a obţine lămuririle şi liniştea de care au nevoie.  

Compania Robinhood pierde 27% din valoarea de piaţă, la câteva zile după ce s-a listat pe bursă

Acţiunile Robinhood Markets (simbol bursier HOOD) au scăzut, joi, cu 28% la 50,97 dolari după ce unii dintre primii investitori ai companiei au vândut 97,88 de milioane de acţiuni din Clasa A, la mai puţin de …

Cum atrag marile companii angajații înapoi la birouri

Mai multe companii mari vor să-și atragă angajați înapoi la birou prin oferirea de mese gratuite, scrie Bloomberg. Este cazul băncii americane Goldman Sachs care oferă două mese pe zi și desert,…

Informaţii importante pentru viitorii clienţi ai detectivilor particulari

Accesarea serviciilor profesionale de supraveghere şi investigaţie oferite de detectivi particulari garantează veridicitatea şi corectitudinea informaţiilor obţinute în cazul în care există incertitudini legate…

Cum poți să obții un credit până la salariu cu dobândă 0

Chiar dacă nu este o denumire oficială, creditul până la salariu este un tip de credit la căutare mai ales de către persoanele cu venituri medii sau mici. Dacă și tu te numeri printre acestea, îți prezentăm un…

Industria nucleară va asigura 20.000 de locuri de muncă datortă noilor proiecte

Industria nucleară din România adue 5,7 miliarde de euro la PIB și asigură 11.000 de locuri de muncă, cifră care poate ajunge la 20.000 datorită noilor proiecte din domeniu, arată Forumului Atomic…

 BNR menține dobânda de referință la 1,25% pe an

Consiliul de administrație al Băncii Naționale a României (BNR) a hotărât menținerea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 1,25% pe an. Rata dobânzii pentru facilitatea de depozit la…

Ministerul Dezvoltarii a cheltuit 84% din bugetul de 5,62 miliarde de lei

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) încheie primul semestru al anului 2021 cu o execuție bugetară de 84% din totalul de 5,62 miliarde de lei credite bugetare aprobate, aferente ace…

Claudiu Năsui: Guvernarea nu trebuie să fie o cursă în care să fie câștigător cine cheltuie cel mai rapid banii contribuabililor

În primul semestru al anului, Ministerul Economiei a investit mai mulți bani în economie decât în ultimii 4 ani împreună. Este un record istoric, scrie pe Facebook ministrul Claudiu Năsui, într-o posta…

Vacanţe inedite cu copii  - turul țării cu autorulota

Opțiunile de călătorie actuale sunt destul de limitate de restricţiile impuse de situaţia pandemică. În această perioadă sunt preferate concediile în ţară în detrimentul vacanțelor prin Europa şi a city br…

Pentru a gestiona nimicul, în România trebuie schimbată și legislația

În august 2016, Guvernul Cioloș adopta Ordonanța nr.18 privind amenajarea spațiului maritim românesc, iar în baza acestui act normativ trebuia realizat un cadastru al mării. Totul se făcea în cadrul proiectului…

Gazoductul BRUA, un pas mai aproape de independența energetică a României

Prima fază a proiectului gazoductului BRUA (conducta Bulgaria-România-Ungaria-Austria) a fost încheiată, realizându-se o economie de 21% față de valoarea scoasă la licitație, a anunțat realizatorul…

„Omul high tech”: cum a apărut spionul din corpul tău
Galerie Foto Date importante legate de sănătatea noastră sunt strânse de companiile high tech prin intermediul gadgeturilor pe care le utilizăm zi de zi pentru a ști cu precizie câte trepte am urcat, câte minute am făcut…

BVB: Cei mai mari 100 de investitori români

Pe fondul unei exuberanţe la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), pe care nimeni nu o aştepta, cu câteva listări pe săptămână, Ziarul Financiar lansează „ZF Indexul milionarilor la Bursă“, un proiect…

Euroins România vrea a treia majorare de capital, de peste 120 milioane lei

Compania Euroins România anunță o nouă rundă de majorare de capital de peste 120 de milioane de lei, după alte două creșteri succesive recente de capital în valoare de peste 126 de milioane de…

Romsilva organizează doar licitații online pentru valorificarea lemnului

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva organizează, începând cu luna august, licitațiile pentru valorificarea masei lemnoase, pe picior sau lemn fasonat doar printr-o platformă online, utilizată de Direcția…

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here