Italia este noua campioană a Euro 2020. Suporterii au trăit cu sufletul la gură fiecare secundă din partidă

0
207

Italia este noua campioană a Euro 2020, după ce a câștigat un meci tensionat la loviturile de departajare. Centrul Vechi al Capitalei a fost duminică seară plin de microbiști, care au trăit cu sufletul la gură fiecare secundă din partidă.

12 Iulie 2021, 07:14 (actualizat 12 Iulie 2021, 09:02) |

Naţionala Italiei este noua campioană europeană, după ce a învins echipa Angliei cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare, duminică seara, pe Stadionul Wembley din Londra, în finala EURO 2020, în care scorul a fost egal, 1-1 (0-1, 1-1), la finalul celor 120 de minute.

Finala a fost la înălţime în privinţa dramatismului, cu prelungiri şi lovituri de departajare, la care situaţia s-a răsturnat după ce a părut să fie în favoarea englezilor. Berardi, Bonucci şi Bernardeschi au fost cei care au adus titlul Italiei, pentru englezi marcând Kane şi Maguire. Portarul italian Donnarumma a apărat şuturile lui Sancho şi Saka, iar Rashford a trimis în bară, de la italieni ratând Belotti şi Jorginho.

Pe Arena Națională, voluntari implicați în organizarea și desfășurarea celor patru meciuri găzduite de România, au văzut finala UEFA pe un ecran gigant.

Suporterii au trecut prin toate stările: dezamăgire, nervi, supărare și bucurie. La pauză, fanii italieni încă mai aveau speranțe.

Unii microbiști au pariat pe Anglia, iar alții au vrut să se bucure de un meci de calitate.

Porțile Arenei Naționale, unde s-au desfășurat meciurile găzduite de România, s-au deschis pentru o mie de voluntari. Ei s-au implicat că totul să meargă ceas.

Prin victoria de aseară, Italia și-a trecut în palmares al doilea titlu continental, după patru finale jucate la EURO.

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here