JO Tokyo 2020: Meciul de fotbal România – Honduras, de la ora 14.00, pe TVR 1!

0
211

România nu este favorita grupei dar, cu un succes mâine, tricolorii pot lua o opțiune serioasă pentru calificarea în sferturi

Mirel Rădoi, selecționer România: “Practic, cine câștigă meciul România – Honduras are șanse mari să termine pe locul 2 în grupă. Despre Noua Zeelandă avem puține informații, de aceea această formație poate fi o surpriză”.

JO Tokyo 2020: Care sunt sportivii români care evoluează joi și vineri la Olimpiadă. Prima este echipa de fotbal a României, care va întâlni selecționata Hondurasului (joi, ora 14.00, la TVR 1)

Coreea de Sud este favorită la locul întâi, pentru că are jucători competitivi și puternici care s-au adaptat ușor la fusul orar, cunosc particularitățile zonei în care se joacă și sunt antrenați de un selecționer foarte bun.

Echipa care va începe partida cu Honduras este aproape cristalizată, iar tricolorii au fost avertizați în ceea ce privește adversarul.

Mirel Rădoi, selecționer România: “Mai avem două posturi de clarificat pentru titularizare, în mare, știm echipa de start, după rapoartele fizice pe care le-am făcut. Am analizat 10 partide jucate de Honduras, este o echipă cu jucători creativi și dinamici de la mijloc în sus, în ultima treime se bazează mult pe calitatea fotbaliștilor, fără prea multe principii de joc. Este o echipă care se deschide când are posesia, iar dacă noi recuperăm mingea sus, o putem prinde deorganizată”.

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here