LIVE VIDEO. România U21 – Germania U21 0-0. “Tricolorii mici” joacă acum pentru calificarea în sferturile Campionatului European. Meciul este în direct pe TVR1 și pe tvrplus.ro

0
195
30 Martie 2021, 09:27 (actualizat 30 Martie 2021, 19:03) |

CALCULELE CALIFICĂRII ÎN SFERTURILE DE FINALĂ

VICTORIE: Dacă învinge Germania, naționala de tineret se califică în sferturile de finală de pe primul loc, indiferent de celălalt rezultat al grupei (Ungaria – Țările de Jos)

EGAL:
-de la 2-2 în sus: ne calificăm sigur; se face clasament în 3, România, Olanda și Germania au 2p, golaveraj de la 3-3 în sus noi și nemții, 2-2 olandezii. Contează golurile marcate 
– 1-1: Mergem mai departe doar dacă Olanda pierde, face egal cu Ungaria ori dacă bate numai cu 1-0; dacă învinge cu 2-1 e egalitate perfectă și intervin cartonașele. Fiecare „galben” e echivalent cu un punct, un „roșu” are 3 puncte. Merge în „sferturi” echipa cu punctaj mai mic. Noi avem 6p, Olanda doar 4p 
– 0-0: am fi la egalitate cu Germania, care a învins cu 3-0 Ungaria. În acest caz, trebuie să nu bată Olanda

ÎNFRÂNGERE: „Tricolorii mici se califică doar dacă Olanda nu învinge Ungaria”

ECHIPELE DE START

România U21: Vlad – Haruț, Ciobotariu, Pașcanu, Vlădoiu – Oaidă, Dulca, Itu – Olaru, Petre, Mățan

Rezerve: Aioani, Eșanu, Boboc, Opruț, Drăgușin, Cîmoanu, Moruțan, Ciobanu, Chindriș, Oct. Popescu

Germania U21: Dahmen – Vagnoman – Pieper, Schlotterbeck, Raum – Baku, Dorsch, Maier – Klimowicz – Nmecha, Berisha

Rezerve: Schubert, Grill, Moukoko, Burkhardt, Ozcan, Ambrosius, Jakobs, Thiaw, Stach, Kruger, Leitsch, Janelt

(w380) Naționala

După ce echipa mare a pierdut pe teren propriu în fața selecționatei Germaniei, elevii lui Adrian Mutu speră să obțină o revanșă în întâlnirea cu echipa germană de tineret, din cadrul fazei grupelor UEFA EURO U21. Partida ce se va juca pe stadionul Bozsik din Budapesta se vede în direct la TVR 1, pe 30 martie, de la ora 19.00. Comentariul pentru meciurile României și cele din Grupa C este asigurat, de la fața locului, de jurnaliștii TVR Emil Hossu-Longin și Marian Olaianos.

Ultima confruntare dintre cele două echipe de tineret a avut loc în semifinala EURO U21 din 2019, când România pierdea în fața Germaniei cu 4:2, după 13 meciuri în care fusese neînvinsă. De altfel, dintre cele cinci întâlniri oficiale ale reprezentativelor U21 ale României și Germaniei, cel mai bun rezultat obținut de jucătorii noștri a fost egalul din noiembrie 2013 (2:2), partidă disputată la Giurgiu.

Cea mai severă înfrângere a juniorilor români într-un turneu final se leagă tot de naționala Germaniei: în septembrie 2014, la Magdeburg, Germania reușea, în calificările UEFA EURO U21, impresionantul scor de 8:0 în fața selecționatei țării noastre.
Cu câte o victorie și un câte meci egal în faza grupelor Campionatului European de fotbal EURO U21 2021, ambele echipe sunt pregătite să lupte cu toate armele pentru a-și asigura calificarea.

Tot pe 30 martie, microbiștii români pot vedea, la TVR 1, întâlnirea dintre reprezentativele Sloveniei și Italiei, din Grupa B, la ora 22.00, iar la TVR 2 – meciurile Ungaria – Țările de Jos (Grupa A), la ora 19.00, respectiv Spania – Cehia (Grupa B), de la ora 22.00.

(w380) Meciurile

Toate meciurile fazei grupelor din Campionatul European de Fotbal U21 desfășurat în Ungaria şi Slovenia, din perioada 24-31 martie, precum și cele din fazele superioare, programate să se dispute în perioada 31 mai – 6 iunie, pot fi urmărite în exclusivitate la TVR.

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here