LUDOVIC ORBAN: ‘Am sprijinit proiectele importante ale Clujului şi voi rămâne un susţinător al acestora’

0
154

Liderul partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că a sprijinit Clujul şi proiectele sale şi că acelaşi lucru îl va face şi în continuare, iar formaţiunea pe care o conduce are menirea de a reprezenta electoratul trădat de PNL, informează Agerpres.

“Mă bucur să fiu prezent astăzi alături de echipa care porneşte un drum greu, un drum dificil, dar sunt convins – un drum corect şi mai ales un drum care să ofere clujenilor o alternativă la formaţiunile politice existente pe piaţa politică. Ultima mea venire în Cluj mi-a lăsat un gust amar, sunt convins că nu asta este ospitalitatea clujeană, ospitalitatea care mi-a fost oferită de nişte colegi, foşti colegi, care au încercat să mă umilească. Întotdeauna m-am simţit bine în Cluj şi de-a lungul întregii mele cariere politice am sprijinit proiectele importante pentru municipiul Cluj-Napoca şi pentru judeţul Cluj. Şi la fel voi rămâne – un susţinător al proiectelor importante pentru Cluj, pentru că aceste proiecte vin să aducă îmbunătăţiri în viaţa fiecărui cetăţean din judeţul Cluj”, a spus Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, formaţiunea sa îşi propune să construiască un pol politic de dreapta.

“Decizia de a refuza complicitatea cu PSD, pe care a vrut să ne-o impună Iohannis şi cei care au ajuns în mod ilegitim la butoanele PNL, este principalul motiv care a stat la baza deciziei de a porni această construcţie politică. Această construcţie politică are menirea de a construi un pol politic de dreapta, care să reprezinte electoratul trădat de PNL, de Iohannis şi de orice altă entitate politică ce a vrut să-şi asume reprezentarea electoratului de dreapta”, a menţionat liderul partidului Forţa Dreptei.

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, împreună cu lideri fondatori ai partidului, a fost prezent, vineri, la Cluj-Napoca, cu ocazia lansării comitetului de iniţiativă pentru constituirea filialei Cluj a formaţiunii. Preşedintele Forţei Dreptei Cluj este senatorul Adrian Oros.

Source