Ludovic Orban spune că sunt voci în şedinţa PNL care cer excluderea sa din partid

2
183

Fostul lider PNL Ludovic Orban a declarat, luni, la Digi24, că sunt voci în partid care cer excluderea sa din partid. El a arătat că nu vrea să părăsească partidul, dar că ar putea lua în calcul acest lucru şi a confirmat că viitoarea formaţiune s-ar putea numi Forţa Liberală sau Forţa Naţională, informează news.ro.

“Sunt voci care cer excluderea mea, la şedinţă, au fost vreo doi care au cerut. Asta e soluţia, să îl dăm afară pe Orban? Dar că ai dus ţara în criză, că ai lăsat ţara fără apărare în faţa pandemiei (…) asta contează mai puţin”, a arătat Orban.

El a precizat că nu îşi doreşte să plece din partid. “Eu nu vreau să plec, eu mi-am petrecut 31 de ani în mişcarea liberală. Problema e că nu mai pot fi părtaş la ceea ce se întâmplă şi la deciziile acestei conduceri rupte de realitate”, a afirmat el.

Orban a arătat că se gândeşte la “o nouă construcţie politică”.

“Este posbil să construiesc o nouă forţă politică, Forţa liberală, Forţa naţională.. numele e mai puţin important. Mă gândesc cu foarte mare seriozitate la acest lucru. Le cer colegilor mei să se trezească din starea asta de tulburare, de ruperea asta tptală de realitate, sigur, şansele sunt mici”, a spus Orban, precizând că decizia va fi luată în câteva săptămâni.

Surse din PNL au precizat pentru News.ro că în Biroul Executiv Naţional s-a cerut, pe mai multe voci, excluderea din partid a lui Ludovic Orban şi a celor apropiaţi fostului lider PNL, care au atacat actuala conducere liberală.

https://www.bursa.ro/_rss

2 COMENTARII

  1. Hey! Do you know if they make any plugins to help with SEO?

    I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.

    If you know of any please share. Many thanks! You can read similar blog here:
    AA List

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here