Marcel Ciolacu, despre intentia PSD de a pune punct traseismului politic al parlamentarilor: “Vom depune o initiativa legislativa”

0
225

PSD vrea sa depuna o initiativa legislativa prin care sa stopeze migratia parlamentarilor de la un partid la altul. Anuntul a fost facut de liderul social democratilor, Marcel Ciolacu, intr-o conferinta de presa care a avut loc la Targoviste.

“A mai existat un asemenea proiect de lege, atunci Curtea Constitutionala a spus ca nu-i constitutional, pentru ca era vot uninominal. Gandim sa depunem asa ceva, tinand cont ca s-a revenit la votul pe liste (…). Sa nu mai poata sa existe migratia politica in Parlament”, a declarat Ciolacu.

Intrebat cand va fi depusa aceasta initiativa, liderul PSD a raspus: “vom discuta si cat de curand”.

Marcel Ciolacu si secretarul general al PSD, Paul Stanescu, au participat duminica, in Dambovita, la o actiune politica. Ei s-au intalnit cu parlamentari ai judetului, primari, membri ai Comitetului executiv al PSD Dambovita.

“Cu respectarea normelor in vigoare”, a tinut sa precizeze Ciolacu, adaugand ca la intalnire a fost un numar restrans de participanti.

Mai puteti citi:

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here