MARCEL CIOLACU, DUPA DISCUTIA CU PAOLO GENTILONI: and #39; and #39;PNRR e foarte departe de a fi aprobat de CE în perioada următoare and #39; and #39;

0
85

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare, lucru confirmat, spune el, în discuţia pe care a avut-o ieri cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru Economie, informează Agerpres.

Marcel Ciolacu a participat ieri la Conferinţa la nivel înalt PES “With Courage. For Europe”, organizată la Berlin. În marja Conferinţei a avut prevăzute şi o serie de întâlniri cu oficiali europeni, printre care şi Paolo Gentiloni, comisarul european pentru Economie.

”PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare. Lucru confirmat încă o dată astăzi, în discuţia avută cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie. Nu e nimic ‘wow’! Nu e nimic ‘fantastic’! Este doar un alt eşec al actualei guvernări! Iar, după dezastrul din educaţie şi din sistemul sanitar, după o campanie de vaccinare al cărei singur ‘succes’ este că tot mai puţini români se vaccinează, amânarea aprobării PNRR din vina exclusivă a incompetenţilor din Guvernul condus de Cîţu este doar un motiv în plus pentru care marţi acest Guvern trebuie să plece acasă!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

https://www.bursa.ro/_rss

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here