Marieta Seba, directoarea Companiei de Librării București, premiată la Gala „Femei care Schimbă România”

0
187

Marieta Seba, directoarea Companiei de Librării București, premiată la Gala „Femei care Schimbă România”

La finalul săptămânii trecute, Marieta Seba, directoarea generală a Companiei de Librării București, a fost premiată în cadrul Galei „Femei care Schimbă România”, un eveniment dedicat excelenței feminine în lumea businessului, organizat de FIN Media, cu sprijinul revistei Piața Financiară.

Într-o atmosferă de gală, nume importante din sfera managementului industriei agrementului, industriei farmaceutice, pieței de capital, al pieței agroalimentare, industriei IT sau a celei bancare au fost recompensate pentru reușitele lor în fruntea unor instituții de top din România.

Marieta Seba este singura prezență feminină din managementul lumii culturale premiată la cea mai recentă ediție a Galei „Femei care Schimbă România”.

„Mă bucur mult că am intrat în vizorul organizatorilor acestui eveniment important, dedicat femeilor extraordinare care, prin tot ceea ce fac, prin implicare, pasiune și energie, reușesc să schimbe în bine aspecte ale vieții economice și sociale din România. Premiul pe care îl ridic astăzi la această gală merge mai departe către toate colegele mele. Suntem o companie în care prezența feminină este dominantă, o prezență feminină pe care o caracterizează determinarea, ce ne-a ajutat să rezistăm și să fim alături de iubitorii de cultură din București vreme de trei generații.

Afacerea pe care o reprezint înseamnă comercializarea mai multor tipuri de produse de cea mai bună calitate, pe care ne bucurăm să le avem prezente în toate magazinele noastre. Dintre toate aceste produse, regina neîncoronată rămâne, de ani de zile, cartea. Facem eforturi să păstrăm această latură culturală pe primul plan, ne dorim ca librăriile noastre să fie un loc în care oamenii să revină cu drag. Dedicația și pasiunea pe care le depunem în tot ceea ce facem, relația caldă dintre noi și cei care ne trec pragul ne dau speranța că vom reuși să dăinuim mulți ani de-acum înainte, în această lume din ce în ce mai digitalizată”, a declarat Marieta Seba.

Dublu licențiată, în Managementul Afacerilor în cadrul Academiei de Studii Economice din București și în Drept Economic și Administrativ din cadrul Universității din București, este astăzi directoarea generală a Companiei de Librării București, Președinta Asociației Librarilor din România și vicepreședinta Organizației „AGORA” a Societăților pentru Difuzarea Tipăriturilor și a altor Bunuri Culturale din România.

Parcursul său profesional se suprapune simbolic peste istoricul Companiei de Librării București. Marieta Seba a elaborat și coordonat strategia de transformare a fostului Centru de Librării București în Compania de Librării București (CLB), cea mai importantă rețea de librării care a supraviețuit cu succes după Revoluție. CLB este prezentă astăzi cu peste 40 de filiale, răspândite unitar în toate cele 6 sectoare ale capitalei, ele aflându-se într-un proces permanent de modernizare și adaptare la cerințele clienților. De la carte şi manuale şcolare, la produse de papetărie şi jucării, oferta companiei este dintre cele mai bogate.

Anul acesta, Compania de Librării Bucureşti aniversează 71 de ani de la fondare.

Marieta Seba, directoarea Companiei de Librării București, premiată la Gala „Femei care Schimbă România”

La finalul săptămânii trecute, Marieta Seba, directoarea generală a Companiei de Librării București, a fost premiată în cadrul Galei „Femei care Schimbă România”, un eveniment dedicat excelenței feminine…

Premierul Ciucă, pe șantierul primei „autostrăzi nemțești” din România: va fi gata înainte de termen

Premierul Ciucă a vizitat șantierul primei „autostrăzi nemțești” din România și a anunțat că obiectivul va fi inaugurat înainte de termen. Am primit garanții că va fi deschis traficul pe patru benzi, a sp…

Economia României Mari la sfârșitul Primului Război Mondial, aproape de colaps
Galerie Foto Sfârșitul Primului Război Mondial găsea economia României aproape de colaps. Industria era distrusă în proporţie de 60%, iar căile ferate, în proporţie de 30%. Producţia agricolă scăzuse puternic, astfel…

Euler Hermes: Pandemia ar putea amâna trecerea României în rândul economiilor cu venituri mari

Îniţial se prognoza că România va face tranziţia către grupul ţărilor cu venituri medii mari cel târziu în 2026, dar criza provocată de Covid-19 întârzie în acest moment prognoza cu încă un an, arată o a…

Preţurile, instabilitatea politică și impredictibilitatea cursului sunt provocări pentru afaceri

Creşterea costurilor la materiilor prime, instabilitatea politică, avansul costurilor de transport şi impredictibilitatea cursului valutar sunt, în opinia oamenilor de afaceri, principalele provocări din 2022,…

Bitcoinul revine la 57.000 de dolari după selloff

Luni, preţul unui Bitcoin ajungea la 57.100 dolari la ora 16.45, în creştere cu 5% în ultimele 24 de ore, potrivit datelor agregate de CoinMarketCap, după ce principala criptomonedă la nivel mondial a scăzut…

Francul elvețian urcă la maximul ultimilor șase ani. La București rămâne în zona maximului istoric

Banca Națională a Elveției nu mai stă în calea aprecierii francului, potrivit datelor publicate luni, într-o schimbare care a atras atenția, astfel că moneda, socotită de refugiu, a atins cel mai ridicat nivel…

Beneficiile pentru angajați au scăzut DRAMATIC în 2020

Beneficiile extrasalariale pentru angajaţi s-au diminuat cu 95% în 2020, comparativ cu anul anterior. Situața a devenit mai grabă în 2021 când acestea nu au mai fost acordate deloc, arată o analiză a…

Estimările oamenilor de afaceri români pentru 2022: instabilitate politică, criză economică, deprecierea leului

Oamenii de afaceri români cred că anul viitor va continua instabilitarea politică, criza economică se va adânci, iar leul se va devaloriza în raport cu euro.  Totodată, 26,8% spun că nu au avut…

Pandemia de COVID-19 amână ajungerea României printre statele cu venituri mari

Deși prognozele inițiale arătau că România va ajunge printre statele cu venituri medii mari până în 2026, criza economică generată de pandemia de COVID-19 amână această tranziție cu un an, arată o…

Anunțul lui Sorin Grindeanu despre autostrada Sebeș - Turda

Lotul 2 al autostrăzii Sebeș – Turda va fi dat în circulație, marți, după finalizarea unor lucrări minore. Vor fi însă restricții de circulație pe o porțiune de un kilometru, unde se va merge…

Construcțiile pe val. Creșteri de peste 25% la clădirile de locuințe în primele 10 luni din 2021

Autorizaţiile de construcție pentru clădiri rezidenţiale a crescut cu 25,3%, în primele 10 luni din acest an, raportat la aceeași perioadă din 2020, arată datele INS.  În perioada 1 ianuarie -…

Dosarul preturilor de transfer – importanța acestuia și caracteristicile unui dosar bun

Dosarul prețurilor de transfer este un document care se întocmește pentru tranzacțiile dintre companiile aparținând aceluiași grup de companii și pentru tranzacțiile dintre o companie și sediul permanent al…

APIA plătește 1,26 miliarde de euro pentru fermieri

În cadrul Campaniei de plăţi în avans pentru beneficiarii care au depus Cerere unică de plată în anul 2021 au fost declarați eligibili 745.155 de fermieri. Aceștia vor primi în total 1,26…

Consiliul Fiscal: Construcţia bugetului pentru anul 2022 va fi un test sever

Consiliul Fiscal consideră că structura bugetului pentru anul 2022 va fi un test sever având în vedere necesitatea de a concilia gestionarea situaţiilor foarte dificile cu care se confruntă România (criza…

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here