Mark Zuckerberg pune la îndoială ‘efectele secundare pe termen lung ale modificării ADN-ului’ după vaccinul COVID

0
211

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a făcut comentarii anul trecut cu privire la vaccinurile COVID-19 care intră în conflict cu politicile pe care platforma sa le-a implementat, au arătat nişte filmări, relatează Zerohedge.

Zuckerberg a spus în iulie 2020: “Vreau doar să mă asigur că împărtăşesc o anumită precauţie cu privire la acest vaccin, deoarece nu cunoaştem efectele secundare pe termen lung ale modificării ADN-ului şi ARN-ului oamenilor… practic capacitatea de a produce aceşti anticorpi şi dacă acest lucru cauzează alte mutaţii sau alte riscuri în aval.”

Filmările au fost publicate de Project Veritas. Se presupune că a fost din sesiunea de întrebări şi răspunsuri săptămânale interne ale Facebook. Zuckerberg a adoptat o poziţie diferită atunci când a apărut într-un forum virtual în noiembrie 2020 alături de dr. Anthony Fauci.

“Doar pentru a clarifica, înţeleg că aceste vaccinuri nu vă modifică ADN-ul sau ARN-ul. Deci acesta este doar un punct important de clarificat”, a spus Zuckerberg, determinându-l pe Fauci să spună:” Nu, în primul rând, ADN-ul este inerent propriei celule nucleare.”

Facebook nu a răspuns la o cerere de comentariu.

Facebook a impus linii directoare dure asupra a ceea ce oamenii pot posta despre COVID-19 şi a interzis sau restricţionat un număr de utilizatori pentru încălcarea politicilor.

Facebook, la începutul lunii februarie, a declarat că va elimina orice postări cu afirmaţii despre vaccinuri considerate false de către grupurile de sănătate sau aşa-numiţii factori de verificare.

Facebook a declarat într-o postare pe blog: “Astăzi, în urma consultărilor cu organizaţii de sănătate de vârf, inclusiv cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), extindem lista de afirmaţii false pe care le vom elimina pentru a include afirmaţii suplimentare demontate despre coronavirus şi vaccinuri”.

Lista include “afirmaţiile că vaccinul COVID-19 modifică ADN-ul oamenilor”.

“Reclamaţiile referitoare la COVID-19 sau vaccinurile care nu încalcă aceste politici vor fi în continuare eligibile pentru revizuire de către verificatorii noştri de la terţi şi, dacă sunt calificate ca false, vor fi etichetate şi retrogradate”, a declarat compania.

Filmările care îl prezintă pe Zuckerberg comentând în mod privat cu privire la diverse probleme au fost făcute publice anterior de Project Veritas.

Source