Medici de marcă vor discuta online cu părinții despre vaccinarea copiilor

0
32
Medici de marcă vor discuta online cu părinții despre vaccinarea copiilor

Medici de marcă vor discuta online, marți, între orele 11.00 – 12.30, cu părinții, despre vaccinarea copiilor.

Conform RO Vaccinare, întrebarea legată de oportunitatea vaccinării copiilor este legitimă.

„Fiecare dintre noi ne dorim ce este mai bine pentru copiii noștri. Tocmai de aceea este bine ca deciziile pe care le luăm să fie informate și bazate pe date științifice de la cei care lucrează în domeniu. Medici de marcă în domeniul pediatriei, cardiologiei, neurologiei, alergologiei și imunologiei pediatrice vor discuta despre rolul vaccinării și vor răspunde celor mai importante temeri ale părinților și copiilor. Vă invităm marți, 21 decembrie 2021, în intervalul 11.00-12.30 la o dezbatere online privind beneficiile vaccinării copiilor, adolescenților și tinerilor, inclusiv cu dizabilități, organizată de Guvernul României, Ministerul Sănătății, CNCAV și Colegiul Medicilor din România”, este mesajul transmis de RO Vaccinare.

Dezbaterea va fi difuzată pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

(sursa: Mediafax)

Medici de marcă vor discuta online cu părinții despre vaccinarea copiilor

Medici de marcă vor discuta online, marți, între orele 11.00 – 12.30, cu părinții, despre vaccinarea copiilor.

BCE reduce estimarea de creştere economică pentru zona euro în 2022

Banca Centrală Europeană (BCE) a redus, joi, estimarea de creştere economică pentru zona euro în anul 2022, a declarat preşedintele instituţiei, Christine Lagarde, conform agenţiei Belga şi postului RTBF.

Primul zbor Wizz Air între Iași și Madrid, joi

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunţă primul zbor pe noua rută Iași – Madrid. Pasagerii pot călători în capitala Spaniei, din Iași, în zilele de joi și duminică.

Aproape 8 din 10 clădiri au nevoie de reabilitare energetică, însă rata de renovare rămâne redusă

Rata de renovare a clădirilor din România rămâne foarte redusă, în ciuda necesarului uriaș de creștere a performanței energetice a acestora, arată organizația România Eficientă.

Marocanul bănuit că a ucis doi studenți la Iași se declară nevinovat

Suspectul dublei crime de la Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, vrea să vină în România să se apere, spune avocata acestuia.

EMA aprobă folosirea în caz de urgenţă a pastilei anticovid a Pfizer

Țările Uniunii Europene pot folosi Paxlovid, pastila anti-Covid a Pfizer, chiar dacă nu a fost terminată evaluarea completă a medicamentului în vederea autorizării.

O nouă zi cu puțini români care au ales să se vaccineze

Aproape 33.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, conform statisticii realizate de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19. Dintre acestea, doar 6.616 s-au vaccinat cu prima doză.

Cioloș îi răspunde lui Ciolacu: Dragă Marcele, am o veste proastă pentru tine

Cioloș îi răspunde lui Ciolacu spunând că are toată energia necesară să facă totul pentru ca PSD să dispară din viitorul modern al țării.

ANPC avertizează populația în privința cozonacilor din comerț

Cozonacii din comerț conține E-uri care ar trebui să îngrijoreze consumatorul, spune președintele Autorității Naționale Pentru Protecția Consumatorilor, Mihai Culeafă.

Şantierul Naval ATG din Giurgiu a fost cumpărat de grupul francez Piriou de la investitorii români Teodor Apostol şi Adrian Patriche, tranzacţia incluzând şi cei 300 de angajaţi români.

NATO susține aderarea Ucrainei în pofida opoziției Rusiei

NATO nu vrea să renunțe la aderarea Ucrainei, solicitare venită din partea Rusiei, scrie AFP. 

Zece universităţi din România, incluse în topul celor mai bune instituții din Europa Emergentă

Zece universităţi din România au fost incluse în ediţia pe 2022 a topului celor mai bune 450 de instituţii de învăţământ superior din Europa Emergentă şi Asia Centrală.

Date surprinzătoare de la Finanţe: Datoria publică a României a scăzut cu 4 miliarde de lei

Datoria publică a României a scăzut de la 556,4 mld. de lei în septembrie 2021 la 552,4 mld. de lei în octombrie 2021. Astfel, datoria publică a ajuns la 48,2% din PIB în octombrie, de la 48,5% din PIB.

VIDEO Ce spune Valeriu Gheorghiţă despre petrecerile de sărbători

Medicul Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, spune că participarea la petrecerile de sărbători nu înseamnă renunțarea la măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2. 

Consiliului Superior al Magistraturii are o nouă conducere

Vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a fost ales procurorul Nicolae Simion. El va ocupa această funcție timp de un an.

Source</a