Milioane de lei de la Ministerul Finanțelor pentru platformele informatice. Ce trebuie sa facă ofertantul

1
211

Ministerul Finanţelor alocă suma de 6,3 milioane de lei, fără TVA, pentru platforme informatice, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (S.E.A.P). Contractul urmează să fie încheiat pentru o perioadă de 90 de zile. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 16 august 2021, ora 15:00. Contractul vă fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ.

Ofertantul trebuie să facă dovada produselor şi serviciilor asociate similare furnizate în ultimii 3 ani. Calculul trebuie făcut de la termenul limită pentru depunerea ofertelor, din care să rezulte că acesta a furnizat produse şi servicii asociate similare celor care fac obiectul contractului, la nivelul a unul sau mai multe contracte, cu indicarea valorilor, datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi, în valoare cumulată de minimum 6,3 milioane lei, fără TVA.

Soluţia DWDM trebuie să asigure integrarea hardware şi software minim a următoarelor componente: Componenta echipamente optice (1 buc), Echipament ‘core’ sistem informatic (4 buc.), Card pentru echipament switch Cisco Nexus 7710 existent (4 buc.), Componenta pentru autentificarea administratorilor pe echipamente (1 buc.)“, se precizează în anunțul SEAP.

Finanţarea se va face de la bugetul de stat iar locurile de executare vor fi sediile Ministerului Finanţelor din Bucureşti și Braşov, precum şi în locaţiile STS Bucureşti, STS Brazi şi STS Braşov.

Source

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here