Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunțat că CNSU a acordat o derogare pentru ca naționala de fotbal a României să nu piardă la masa verde meciul cu Islanda

0
181

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak / FOTO: Autor: ALEX TUDOR / AGERPRES FOTO Credit: AGERPRES FOTO, foto.agerpres.ro

Din fericire, am reuşit în ultima secundă să rezolvăm această situaţie a Federaţiei Române de Fotbal pentru meciul cu Islanda. În sensul în care jucătorii islandezi să aibă o condiţie specială şi să poată veni în România şi să joace. Adică ei să se poată caza în România. Era o problemă pentru că delegaţia Islandei nu venea şi atunci echipa naţională pierdea cu 0-3 meciul… Deci era o problemă cu cazarea sportivilor la hotel în România. În condiţiile actuale din ţara noastră, cei din Islanda nu îşi puteau caza sportivii. E bine că în ultimul moment, chiar ieri am avut discuţii şi cu preşedintele Răzvan Burleanu şi cu CNSU, şi într-un final s-a rezolvat“, a afirmat Novak, prezent la conferinţa de presă susţinută de Cristian Balaj cu ocazia retragerii acestuia din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD).

Ministrul Tineretului şi Sportului nu a precizat dacă derogarea se va aplica şi la meciurile din campionatul intern.

El a subliniat însă că partida România – Islanda se va disputa tot fără spectatori.

Conform restricţiilor impuse de autorităţile române în contextul pandemiei de coronavirus, nicio persoană nu se poate caza la un hotel de pe teritoriul ţării dacă nu este vaccinată sau trecută prin boală.

Delegaţia Islandei anunţase că nu se va prezenta la meciul cu România dacă nu se va putea caza la hotel, iar în aceste condiţii, selecţionata condusă de Mirel Rădoi ar fi pierdut cu 0-3 la ”masa verde”.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte selecţionata Islandei pe 11 noiembrie (ora 21:45), pe Stadionul Steaua din Capitală, într-o partidă contând pentru preliminariile CM 2022.

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here