Motivul pentru care Bono evita sa angajeze trupe cu baieti aratosi in deschiderea concertelor U2. Fiica artistului a risipit un mister vechi de ani de zile

0
72

Eve Hewson, fiica lui Bono, a povestit ca a fost o adolescenta rebela si i-a dat batai de cap serioase tatalui ei. Ea a vorbit despre copilaria ei, dar si despre viata sa sentimentala, in editia de primavara a Town and Country.

Artista ajunsa intre timp la 29 de ani a povestit ca l-a stresat mult pe tatal ei. “Faceam tot felul de probleme. A fost un moment in adolescenta cand tata a refuzat sa mai angajeze trupe aratoase in deschidere. Spunea: ‘Fara baieti de 20 de ani, Dumnezeule, te rog!”, potrivit Pro FM, care citeaza Town and Country.

CITESTE SI: Adevarul trist despre trupa U2, spus chiar de Bono

Ea nu a ocolit nici subiecte sensibile, cum ar fi viata ei sentimentala si s-a aratat extrem de pesimista. In viziunea ei, iubitul ideal ar trebui sa fie precum un robot.

“Nu mai exista nicio speranta. E dezamagitor. Am auzit ca se lucreaza la aceste iubite robot si sper curand sa inventeze si iubitul robot. Il voi astepta. Il poti deconecta din priza cand te deranjeaza”.

Cel mai recent proiect al lui Eve este serialul “Behind Her Eyes”. Unul dintre cele mai bune roluri ale ei a fost alaturi de Sean Penn si Frances McDormand in “This Must Be the Place”.


Mai puteti citi si:
Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here