NICUSOR DAN: ‘A fost aprobată componenţa Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism’

0
230

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a fost aprobată componenţa Comisiei de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism, “de care depinde calitatea urbanismului din Bucureşti”, informează news.ro.

“În noua componenţă, această comisie nu va mai fi un instrument de acţiune împotriva mediului înconjurător sau împotriva clădirilor vechi din Capitală, ci va funcţiona în interesul bucureştenilor”, afirmă el.

“În şedinţa de azi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti a fost aprobată componenţa Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului şi Urbanism, o structură foarte importantă, de care depinde calitatea urbanismului din Bucureşti. Am propus pentru această comisie oameni noi, tineri pregătiţi care n-au mai făcut parte din comisie şi care îşi vor îndeplini cu seriozitate obligaţiile de membri. În noua componenţă, această comisie nu va mai fi un instrument de acţiune împotriva mediului înconjurător sau împotriva clădirilor vechi din Capitală, ci va funcţiona în interesul bucureştenilor. Am ţinut să facem o schimbare radicală în raport cu trecutul, ca să nu ne mai trezim cu decizii urbanistice proaste, care afectează oraşul şi locuitorii lui”, a susţinut Nicuşor Dan, joi seară, într-o postare pe Facebook.

El a menţionat că, totodată, au fost aprobate şi studiile de fezabilitate plus indicatorii tehnico-economici privind lucrările de semaforizare în zona Bulevardului Timişoara.

“Urmărim integrarea acestei zone în Sistemul de Management al Traficului, ceea ce va uşura traficul rutier din zonă”, a adăugat primarul general.

https://www.bursa.ro/_rss

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here