Nicuşor Dan anunţă schimbarea conducerii Spitalului Colţea

0
211

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, astăzi, că a decis să nu-i mai prelungească mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru, potrivit Agerpres.

“Am hotărât să nu mai prelungesc mandatul directorului Spitalului Clinic Colţea, Mircea Lupuşoru. E nevoie de o nouă conducere a acestui spital şi va urma un concurs pentru asta”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

El a adăugat că, până la organizarea concursului, interimatul va fi preluat de “un bun profesionist din domeniul sănătăţii” – medicul epidemiolog Paul Daniel Iordache, doctor al Universităţii Reykjavik din Islanda şi asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti.

“Hotărârea mea fusese luată cu ceva vreme în urmă, iar schimbarea conducerii e primul pas din reforma necesară în acest spital şi în alte spitale din subordinea Primăriei Capitalei. Le mulţumesc medicilor care au semnalat inclusiv astăzi problemele de management din spital”, a explicat Nicuşor Dan.

Source