Noul antrenor al echipei Hertha Berlin, fost antrenor la Dinamo Moscova, a povestit că a plâns alături de jucătorii ruși din cauza conflictului din Ucraina

2
193

Sandro Schwarz / FOTO: Captură YouTube

Schwarz a rămas la clubul din capitala Rusiei până la finala Cupei de săptămâna trecută, pierdută de Dinamo în faţa celor de la Spartak Moscova, deşi alţi jucători sau antrenori străini au plecat din Rusia la scurt timp după începerea războiului.

De multe ori am plâns, alături de jucătorii mei, din cauza situaţiei conflictuale. Toată lumea ştie atitudinea mea faţă de acest război agresiv. Ce pot spune este că cei de la Dinamo Moscova sunt oameni buni, care deplâng şi ei acest conflict ca noi toţi“, a arătat Schwarz.

Hertha Berlin, care şi-a validat menţinerea în Bundesliga câştigând barajul cu SV Hamburg (0-1, 2-0), a oficializat ieri numirea lui Sandro Schwarz în calitate de antrenor.

Sandro Schwarz a fost numit în locul lui Felix Magath, al treilea antrenor din sezonul trecut, numit în luna martie pentru redresarea echipei.

Schwarz (43 ani) a antrenat-o pe Mainz din iulie 2017 până în noiembrie 2019, înainte de a semna în octombrie 2020 pentru Dinamo Moscova, unde a rămas două sezoane.

Source

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here