Nunțile anului 2021 în tenis. Simona Halep nu e singura jucătoare din România care și-a schimbat numele FOTO

0
220

Luni, 27 Decembrie 2021, ora 03:58

277 citiri

Anul 2021 nu i-a adus mari satisfacții pe teren Simonei Halep, însă jucătoarea noastră a avut parte de bucuria de a-și întemeia o familie alături de Toni Iuruc. Halep nu e însă singurul nume important din tenis care a trecut prin emoțiile unei nunți.

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele la 15 septembrie 2021, printr-o cununie civilă urmată de o petrecere, a doua parte a nunții fiind programată pentru 2022.

Extrem de important, Simona a ales să nu renunțe definitiv la numele de familie, ea apărând acum în acte drept Halep-Iuruc.

Puțină lume știe însă că fosta lideră mondială nu e singura tenismenă din România care a decis să se căsătorească în anul 2021, Alexandra Cadanțu având parte în această vară de un eveniment similar în viața privată.

În vârstă de 31 de ani, Alexandra Cadanțu și-a unit destinele în luna iulie cu un jucător de tenis din Belarus, Uladzimir Ignatik. Acesta din urmă a fost un tenismen modest la seniori, însă în perioada junioratului a câștigat trofeul la Roland-Garros (în 2007) și a mai jucat o finală, la Wimbledon. În urma căsătoriei, Alexandra activează în circuitul WTA sub numele de Ignatik.

A fost o vară ”fierbinte” din acest punct de vedere și pentru una dintre marile rivale ale Simonei Halep, jucătoarea ucraineană Elina Svitolina. Aceasta s-a măritat tenismenul francez Gael Monfils, o ceremonie care a avut loc la Nyon. Gael Monfils a cerut-o de soţie pe Elina în aprilie. Svitolina, în vârstă de 26 de ani, şi Monfils (34 de ani) formează un cuplu din 2019.

La masculin, cel mai cunoscut tenismen care s-a căsătorit în 2021 este belgianul David Goffin, fost număr 7 mondial în ierarhia ATP. În luna septembrie, acesta s-a căsătorit cu Stephanie Tuccitto în cadrul unei ceremonii desfășurate în sudul Franței.

La acest capitol merită de menționat și numele germanului Kevin Krawietz, ultimul partener de dublu al românului Horia Tecău, care și-a anunțat retragerea din tenis la finalul anului 2021.

Citeste si:

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here