ORBAN: ‘Forma finală a PNRR trebuie să beneficieze şi de susţinerea preşedintelui’

0
215

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că forma finală a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă trebuie să beneficieze de susţinerea şefului statului, precizând că structura PNRR este “creionată în linii mari” la nivelul coaliţiei de guvernare, relatează Agerpres.

“La invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis, vom fi prezenţi, alături de colegii din coaliţia de guvernare şi de domnul prim-ministru Florin Cîţu, pentru o dezbatere a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă din cadrul Facilităţii de Redresare şi Rezilienţă. Deja, la nivelul coaliţiei, avem creionată în linii mari structura Planului Naţional de Rezilienţă şi Recuperare. Conform programului de guvernare, evident, forma finală trebuie să beneficieze şi de susţinerea preşedintelui, a Administraţiei Prezidenţiale şi vom avea o discuţie extrem de importantă privitoare la PNRR”, a afirmat Orban, la Palatul Parlamentului.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că şeful statului va avea miercuri, la ora 16,00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă de lucru cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, prim-ministrul Florin Cîţu, viceprim-miniştrii Dan Barna şi Hunor Kelemen şi ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea pe tema PNRR.

https://www.bursa.ro/_rss

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here