ORBAN: Sunt gata să-mi asum răspunderea de a conduce Guvernul

0
205

Liderul PNL, Ludovic Orban, a subliniat la Vrancea, în cadrul Consiliului Director al organizaţiei judeţene liberale, unde şi-a prezentat moţiunea de candidatură la şefia partidului, că este pregătit să revină în fruntea Guvernului, potrivit G4media.

“Sunt gata să-mi asum răspunderea de a conduce Guvernul”, le-a transmis Orban liberalilor din Vrancea.

El a adăugat că partidul nu îşi mai poate permite să piardă timpul, imediat ce această criză politică va fi depăşită.

“Trebuie să ne punem pe treabă cu adevărat. Până acum a fost poezie, un început de coaliţie…dar de acum nu mai avem nicio scuză. După depăşirea crizei politice, avem obligaţia să ne punem pe trebă şi să venim cu soluţii viabile la toate provocărilor cu care se confruntă România şi mai ales să fim pregătiţi să fructificăm oprtunităţile pe care la are ţara noastră, să punem în aplicare PNRR-ul”, a spus Orban.

Acesta i-a îndemnat pe liberalii din Vrancea să-i contacteze şi pe alţi liberali din ţară şi să le spună să voteze soluţia cea mai corectă: “Un om de stat responsabil ştie să pună pe primul plan capacitatea de a asigura României evoluţia corectă, evoluţia benefică. Vă mulţumesc pentru încredere şi nu staţi numai în Vrancea, vorbiţi cu colgii din toată ţara, spuneţi-le că PNL are o singură soluţie corectă, şi aceea, cu modestie vă spun, este Ludovic Orban”.

https://www.bursa.ro/_rss

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here