(P) La Stylehoreca.ro avem cele mai noi produse din HORECA

3
237

(P) La Stylehoreca.ro avem cele mai noi produse din HORECA

Vara aceasta ne-am bucurat de puţin mai multă libertate şi ne-am putut întâlni cu prietenii în oraş la o cafea ori la o masă cu mâncăruri alese şi foarte delicioase. În materialul de astăzi nu vom discuta despre modul în care pandemia de Coronavirus afectează din nou industria HORECA şi chiar viaţa fiecăruia dintre noi, ci despre modul în care companiile din această industrie ar trebui să îşi aleagă produsele cu care îşi întâmpină oaspeţii.

Bineînţeles că alegerea ţine cont şi de preferinţele proprii, însă atunci când discutăm despre toate accesoriile de servire a mesei pe care le regăsim într-un restaurant selecţia trebuie studiată puţin mai mult. De ce? Pentru că toate aceste echipamente contribuie la obţinerea unei imagini impecabile a spaţiului de servire a mesei, iar calitatea lor poate influenţa foarte mult opinia clienţilor care îi trec pragul.

Dacă şi tu deţii un restaurant sau pur şi simplu îţi doreşti să alegi vesela pentru propria locuinţă astfel încât să reziste miilor şi miilor de utilizări, te invităm să citeşti în continuare şi să descoperi sfaturile celor de la Stylehoreca.ro care pot afirma… şi cităm: avem cele mai noi produse din HORECA.

Primul aspect pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când alegi paharele, bolurile, farfuriile, cănile, tacâmurile şi alte accesorii care sunt nelipsite în momentul în care masa este servită este calitatea. Chiar dacă atunci când păşim într-un spaţiu nou atenţia ne este captată pentru un timp scurt de obiectele voluminoase şi colorate, după o perioadă începem să analizăm detaliile. Iar atunci când mergem la un restaurant mulţi dintre noi sunt atenţi şi la calitatea veselei, la modul în care aceasta se simte în mâinile noastre. Prin urmare, atunci când alegi veselă şi accesoriile pentru masa trebuie să te asiguri că ele sunt de o calitate superioară şi că vor rezista utilizare după utilizare.

Şi de aici trecem la cel de-al doilea aspect pe care trebuie să îl ai în vedere, şi anume: rezistenţă. Atunci când vorbim de vesela unui restaurant, vorbim despre echipamente care sunt supuse uzurii şi unor condiţii de lucru extreme. Prin urmare, ar trebui să te orientezi către produse moderne care să reziste atât utilizării repetate, cât şi curăţării agresive.

Un alt aspect deloc de ignorat este design-ul. Fie că ne referim la vesela pe care o achiziţionăm pentru bucătăria proprie, fie că ne referim la vesela pe care o cumpărăm pentru bucătăria unui restaurant, ambele trebuie să arate impecabil, să fie plăcute din punct de vedere vizual, să fie strălucitoare şi mai ales uşor de utilizat. La ce ne referim când spunem că trebuie să fie uşor de utilizat? Ei bine, imaginează-ţi un set de tacâmuri ne mai întâlnite din punct de vedere al designului, dar greu … dacă nu chiar imposibil de utilizat.

De asemenea, este important să ai in vedere şi modul în care toate accesoriile acestea se combină între ele. Aşezate pe o singură masă, atât paharele, farfuriile, tacâmurile ori solniţele trebuie să creeze o atmosferă plăcută şi să formeze un întreg armonios.

Un alt aspect pe care trebuie să îl ai în vedere este materialul din care vesela este confecţionată. Dacă ne referim la farfurii poţi avea în vedere mai multe opţiuni, precum: ceramică, porţelan, sticlă, opal, bambus şi aşa mai departe. Bineînţeles că fiecare material vine cu o serie de avantaje sau dezavantaje… pe care trebuie să le ai în vedere.

Un alt aspect care nu trebuie deloc ignorat este specificul restaurantului. Spre exemplu dacă vorbim despre un restaurant cu specific românesc, vom alege farfurii tradiţionale româneşti.

Să nu uităm şi de culoare. Culoarea este un aspect pe care foarte mulţi dintre noi îl ignoră atunci când aleg vesela pentru bucătăria personală sau cea a restaurantului pe care îl conduc. Deşi cele mai des întâlnite culori sunt alb, crem şi negru, nu ezită să optezi şi pentru culori ceva mai îndrăzneţe, precum: albastru, roşu, roz şi de ce nu o combinaţie de mai multe culori.

Iată mai pe scurt care sunt cele mai importante puncte pe care trebuie să le bifezi atunci când doreşti să cumperi vesela şi tacâmurile pentru restaurantul tău:

  • Alege produse de calitate superioară;
  • Alege produse rezistente la uzură, impact şi zgârieturi;
  • Alege produse ce pot fi personalizate;
  • Alege produse ce pot fi uşor de depozitat şi manevrat;
  • Alege produse care să reziste la temperaturi ridicate;
  • Alege produse care să se potrivească cu amenajarea şi specificul restaurantului;
  • Alege produse cu un design deosebit.

Toate aceste aspecte le poţi avea în vedere şi atunci când alegi veselă şi pentru propria bucătărie. Însă trebuie să ştii că există diferenţe între vesela destinată uzului casnic şi cea care se adresează în special domeniului HORECA. Diferenţele se pot observa atât în preţul, cât şi în calitatea lor. Căci vesela creată pentru a fi folosită în restaurante şi cafenele este mult mai rezistentă în fără uzurii constante, este mai greu de spart şi mai durabilă. Însă toate aceste avantaje le vom regăsi în preţul mai piperat.

Vesela are un rol vital în orice bucătărie, fie că ne referim la bucătăria personală sau bucătăria unui restaurant de 5 stele. Bineînţeles, că alegerea ei se va face în primul rând în funcţie de buget şi preferinţe. Însă dacă îţi doreşti o veselă care să reziste utilizare după utilizare, ar trebui să te orientezi către produse premium.

(P) La Stylehoreca.ro avem cele mai noi produse din HORECA

Vara aceasta ne-am bucurat de puţin mai multă libertate şi ne-am putut întâlni cu prietenii în oraş la o cafea ori la o masă cu mâncăruri alese şi foarte delicioase. În materialul de astăzi nu vom discuta de…

Activele nete ale fondurilor de investiții au crescut cu 3,2% în septembrie 2021

Activele nete ale celor 233 de fonduri deschise și închise, locale și străine, au crescut în luna septembrie cu 3,2%, până la  52,9 miliarde de lei (10,7 miliarde de euro), iar de la începutul…

Veste BUNĂ de la ministrul Economiei. Ce spune Virgil Popescu despre prețurile la energie

Românii nu vor plăti mai mult pentru energie decât au plătit în decembrie anul trecut, plafonarea și compensarea ducând prețurile la nivelul anului 2020, a declarat marți, în Parlament, ministrul Energiei…

ROBOR la 3 luni EXPLODEAZĂ. A crescut cu 30% în ultima lună

Indicele ROBOR la trei luni, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei contractate înainte de luna mai 2019, este cotat marţi la 2,33%, în creştere de la 2,30% cât a fost luni, arată…

Analiză XTB: Petrolul ar putea atinge 100 de dolari pe baril în timpul acestei ierni
Galerie Foto Participanții la piață speculează că petrolul ar putea atinge 100 de dolari pe baril în timpul iernii (OIL și OIL.WTI) și că prețurile gazelor naturale – în prezent, în jur de 5 dolari pe MMBTU – vor atinge…

Deficitul bugetar a scăzut la 3,77% din PIB în primele 9 luni din 2021

Deficitul bugetar se situează la 3,77% din PIB, ridicându-se la 44,29 miliarde de lei, în primele 9 luni din acest an, în scădere față de 6,37% din PIB în aceeași perioadă din 2020, arată datele Ministerului…

70% dintre șoferii români și-au dus mașinile în service cu întârziere din cauza restricțiilor anti COVID-19

Circa 70% dintre posesorii de autovehicule și-au dus mașinile în service cu întârziere din cauza restricțiilor anti COVID-19, arată un sondaj realizat de Castrol.  Aproape 62% dintre șoferi sunt…

Efectele noilor restricții asupra industriei HORECA: Scăderea cu 75% a activității

Industria HORECA va fi grav afectată de noile restricții anti COVID-19, ducând la o scădere de circa 75% a activității, raportat la anul 2019. Problema este cu atât mai gravă, cu cât guvernul nu acordă…

Ce trebuie să știți când aderați la un fond de pensii administrat privat

Semnarea actului individual de aderare la un fond de pensii administrat privat necesită un mare nivel de atenție. Actul de aderare este încheiat cu administratorul fondului ales şi trebuie semnat atât de…

90% dintre angajații români vor să lucreze de la birou sau preferă un program de muncă hibrid

Majoritatea românilor vor să muncească de la birou, doar 10% dorind să lucreze exclusiv de acasă. După 18 ani de restricții din cauza pandemiei de COVID-19, oamenii asociază revenirea la locul de muncă cu…

Creditul guvernamental a crescut cu 21,2% în septembrie 2021

Creditul guvernamental a crescut în luna septembrie 2021 cu 1,4% față de luna august 2021, până la 162,675 miliarde lei. În raport cu septembrie 2020, acesta a crescut cu 21,2 la sută (14,0 la sută în termeni…

Oamenii de afaceri cer partidelor un pact pentru implementarea PNRR

Asociația Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) solicită tuturor partidelor politice parlamentare responsabile încheierea unui pact pentru implementarea Planului Național de Redresare și Reziliență, anunță un…

Temerile de pe piața muncii. Circa 50% dintre români nu au curajul să ceară măriri salariale

Circa 32% dintre angajaţii din România nu sunt mulţumiţi de salariul actual, Totodată, 49% nu au curajul să ceară mărirea veniturilor lunare, conform unui studiu realizat de agenţia de recrutare Hays…

Importurile de gaze naturale EXPLODEAZĂ. Au crescut cu 56% în primele 8 luni din 2021

Importurile de gaze au crescut cu 56% în primele opt luni ale anului, față de aceeași perioadă din 2020, ceea ce înseamnă 1,908 milioane de tone echivalent petrol (tep), față de 684.600 tep anterior, arată…

Cum să alegem un fond de pensii administrat privat

Majoritatea dintre noi suntem înscriși în sistemul public de pensii, pentru care cotizăm atâta timp cât suntem angajați. Adică pentru a avea o pensie de stat și pentru care plătim din salariu contribuții la si…

Source

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here