Pasajul Berceni: Constructorul a montat elementele principale ale tablierului metalic

0
127

Potrivit demnitarului, în ultimele cinci nopți, macaraua Hulk, care ridică până la 600 de tone, a fost folosită pentru montarea tablierului metalic al pasajului Berceni. Este vorba despre inelul central și de tronsoanele de legătură cu rampele pasajului.

„S-a finalizat turnarea betonului la placa de suprabetonare aferentă rampei de urcare dinspre Jilava. S-a finalizat armarea plăcii de suprabetonare și a fost turnat și betonul la rampa de coborâre spre Jilava. S-au finalizat lucrările la pile și culee, la rampa de urcare/coborâre spre și dinspre București. Se montează predalele și a început realizarea armăturii plăcii de suprabetonare la rampa de urcare dinspre Popești Leordeni. A fost montat rostul de dilatare la rampa de coborâre spre Popești Leordeni și se lucrează la montarea rostului de dilatare aferent rampei de urcare dinspre Jilava”, a anunțat Irinel Scrioșteanu.

De asemenea, pe șantier continuă lucrările de realizare a infrastructurii drumului care va face legătura între Șoseaua Berceni și Centura Bucureștiului. Centura va avea patru benzi, spre Jilava.

În afară de Berceni, pe centura capitalei mai sunt în lucru pasaje la Popeşti-Leordeni, Cernica, Domneşti şi Mogoşoaia.

(sursa: Mediafax)

Source</a