Premiera: vacante croaziera in Delta Dunarii – Ucraina si Romania

0
189
diana.jpeg

Începând cu 2021, MS Diana lansează un concept unic, premieră pentru turismul din România, care vine la pachet cu o ofertă ce prezintă Delta Dunării pe toate cele trei brațe de vărsare în Marea Neagră.


Pentru anul 2021, nava MS Diana, prima croazieră în Delta Dunării, pune la dispoziție două sejururi exclusiviste, The taste of Ukraine și Danube Delta Symphony.

“Într-o perioadă dificilă, într-un domeniu grav afectat, am decis să facem un pas în față în industria turismului și să oferim o nouă șansă românilor și turiștilor din lumea întreagă să descopere Delta Dunării în toată splendoarea ei, în orice perioadă a anului, în orice anotimp.Vă așteptăm cu mic, cu mare, să luați parte la tot ceea ce înseamnă turism responsabil în Delta Dunării, la descoperirea unei culturi aparte, a unor locuri cu încărcătură istorică profundă, a gastronomiei locale, a florei, a faunei și a peisajelor care te lasă fără cuvinte”, spun reprezentanții MS Diana.

Vasul are o capacitate de 33 de cabine pentru pasageri, fiecare cameră sau apartament având câte o denumire specifică unei localități din Delta Dunării. Numărul maxim de persoane ce pot lua parte la un sejur este de 77.

“După o copilărie petrecută în Deltă la bunici, după studii de marină și sporturi de apă, dragostea de natură și de tot ceea ce înseamnă Delta Dunării m-a condus la visul de a dezvolta un turism mobil. Pornind cu un hotel plutitor static, mi-am dat seama cât de frumos este să vizitezi toată Delta într-o singură vacanță, ca o croazieră. Mă uitam la vapoarele care veneau în România, le făceam poze și mi-am spus: De ce să nu facem un vapor special pentru Delta Dunării. Susținut de familie, anul 2020 mi-a împlinit visul, iar în luna decembrie, Nava Diana a ajuns în țară, a făcut cunoștință cu Delta Dunării!”, spune Marius Crivțonencu, proprietarul business-ului.

În funcție de durata călătoriei și sezon, tarifele pentru o croazieră la bordul navei Diana pornesc de la 345 de euro/persoană (4 zile/3 nopți) și pot ajunge în august până la 990 euro/persoană (8 zile/7 nopți).

Source