Premierul Citu despre desfiintarea SIIJ: “Este rolul Parlamentului sa vina cu cea mai buna solutie”. Ce spune despre divergentele din coalitie

0
48

Premierul Florin Citu a afirmat, marti, ca a cerut suspendarea sedintei de luni a coalitiei, intrucat nu s-a ajuns la un acord referitor la Sectia speciala. “Este rolul Parlamentului, sub intrumarea Ministerului Justitiei, sa vina cu cea mai buna solutie”, a afirmat Citu, precizand ca se va gasi o solutie. Intrebat daca se va rupe coalitia din cauza SIIJ, Citu a afirmat: “Nici gand”.

Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte simple: Eu am desfiintat SIIJ printr-un proiect de lege aprobat in Guvern. Acum este rolul Parlamentului, sub intrumarea Ministerului Justitiei, sa vina cu cea mai buna solutie, daca exista o solutie mai buna decat ceea ce am facut noi in Guvern”, a declarat, marti, Florin Citu.

Acesta a precizat ca “UDMR si USR au un punct diferit”.

“Eu cred ca putem sa gasim un element comun aici, de aceea am cerut ca sedinta de ieri sa fie suspendata, sa o amanam, si sa revenim”, a mai declarat premierul, precizand ca “exista un grup de lucru, de acolo ar trebui sa vina cele mai bune solutii”.

Intrebat daca se va rupe coalitia din cauza Sectiei speciale, Citu a afirmat: “Nici gand. Nu se rupe coalitia, coalitia merge mai departe, este puternica. Nu se rupe coalitia”.

Source

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here