Prima franciza Marty Restaurants se deschide pe 1 octombrie la Oradea

0
215
marty.jpg

Marty Restaurants inaugurează prima franciză din România, în Oradea, la data de 1 octombrie 2021. Implementarea acestui proiect a durat aproximativ doi ani și a presupus o investiție de peste 1,5 milioane de euro. Restaurantul dispune de 250 de locuri, funcționând acum la o capacitate de 50%, conform prevederilor în vigoare.

Noua locație de pe Zorelelor 14A din parcul Salca se va deschide pentru prima oară publicului în data de 1 octombrie.

Fondat în anul 2000, Marty Restaurants este cel mai mare lanț de restaurante din Cluj-Napoca, având în acest moment opt unități, dintre care una în București.

Grupul Marty operează șase branduri printre care se numără Olivo Caffe & Bistro, restaurantul cu specific franțuzesc Bistro Bujole, prăjitoria de cafea Olivo Coffee Roasters, lanțul de cafenele de specialitate Narcoffee Roasters și institutul culinar Transylvania School of Hospitality, însă cel mai important motor al businessului rămâne lanțul Marty Restaurants, care cuprinde opt locațiii dintre care șapte în Cluj-Napoca și unul în București, în centrul comercial Sun Plaza, precum și divizia de catering și evenimente Marty Events & Catering.

Source