PSD, TRADAT DE PNL LA VOTUL FINAL Alegerea primarilor după două tururi de scrutin – înapoi la comisiile de specialitate

0
106

Proiectul de lege privind alegerea în două tururi de scrutin a primarilor şi a preşedinţilor de consilii judeţene va fi dezbătut din nou de membrii comisiilor parlamentare de specialitate, după ce astăzi votul din plenul Camerei Deputaţilor nu a înclinat definitiv balanţa în favoarea respingerii acestui act normativ, care nu este dorit nici de social-democraţi, dar nici de aleşii UDMR.

La votul de astăzi au fost înregistrate 154 voturi pentru respingerea legii, dar numărul minim necesar respingerii acetsui proiect de act normativ este de 166 voturi. Au mai fost înregistrate 95 de voturi pentru adoptarea legii, 34 de abţineri şi doi deputaţi care nu au exprimat vreo opţiune.

În urma votului de astăzi, conform site-ului ştiripesurse.ro, unii dintre parlamentarii PSD i-au acuzat pe partenerii liberali că nu s-au ţinut de cuvânt şi că “au fost duplicitari” cu privire la acest proiect de act normativ.

În consecinţă, proiectul de lege iniţiat de parlamentarii AUR şi susţinut de cei ai USR se întoarce la comisii, pentru dezbatere, şi va reveni la vot final în plenul Camerei Deputaţilor.

https://www.bursa.ro/_rss

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here