Record absolut de vaccinare anti-Covid în Italia: Aproape 700.000 de administrări

0
224
Record absolut de vaccinare anti-Covid în Italia: Aproape 700.000 de administrări

Italienii au luat cu asalt centrele de vaccinare, de teama noului val al conornavirusului .

Marți s-a înregistrat un nou record în ceea ce privește administrarea de vaccinuri anti-Covid: peste 686.000, cu 77.500 de prime doze, dintre care 48.000 de copii și 22.500 de persoane peste 50 de ani, scrie ANSA.

Însă, gradul de ocupare la terapie intensivă crește de la 11% de Crăciun la 18%. Cele mai multe locuri la ATI sunt ocupate în Trento (31%), Abruzzo (18%) și Sicilia (20%).

Procentul paturilor din secțiile de spital din zona non-critică cu pacienți Covid a ajuns la 27%.

Record absolut de vaccinare anti-Covid în Italia: Aproape 700.000 de administrări

Italienii au luat cu asalt centrele de vaccinare, de teama noului val al conornavirusului .

Proteste violente în Bulgaria faţă de certificatul COVID-19

Aproape 10.000 de manifestanţi au protestat, miercuri, în faţa Parlamentului Bulgariei, faţă de restricţiile antiepidemice şi utilizarea certificatelor COVID-19, înregistrându-se confruntări cu forţele de ordine, informează site-ul Novinite.com.

Cum va conviețui coaliția de guvernare în 2022.Grindeanu : Nu există dragoste între PSD și PNL

Nu există dragoste între PSD și PNL, dar aceste partide sunt „obligate” să stea împreună, spune, miercuri, vicepremierul Sorin Grindeanu (PSD), întrebat cum va supraviețui coaliția anului 2022.

Crimă oribilă lângă Capitală! Un șofer de microbuz a fost ucis

Forțe din Poliție și Jandarmerie asigură siguranța în Bolintin Vale, județul Giurgiu, miercuri seara, după ce un șofer de microbuz a fost lovit cu piatra în cap și a murit, duminică la spital, în urma unui scandal izbucnit pe stradă. Agresorul a fost arestat preventiv.

Prețul petrolului ar putea ajunge la 100 de dolari, cererea depășește oferta, spun analiștii

Prețurile petrolului, care au crescut cu 50% în 2021, vor avansa și mai mult în acest an, previzionează analiștii, spunând că lipsa capacității de producție și investițiile limitate în sector ar putea duce țițeiul la peste 100 de dolari pe baril, relatează Reuters.

Alianţa Nord-Atlantică vrea negocieri cu Rusia pe tema sistemelor balistice şi politicilor nucleare

Statele membre NATO propun, în cadrul dialogului cu Rusia, măsuri de control al armamentului şi de limitare a sistemelor balistice, pe bază de reciprocitate, afirmă secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Ce trebuie sa stim despre antiviralele orale pentru COVID

Ministerul Sănătății a lansat un set de întrebări și răspunsuri pentru tratamentul cu antivirale împotriva COVID-19.

Schimbari MAJORE in Valul 5. Ce antivirale orale sunt la dispoziția bolnavilor COVID-19

Antiviralele orale sunt molecule mici care blochează activitatea și replicarea virusului. Ele trebuie administrate cât mai repede posibil după infectare, înainte ca virusul să cauzeze leziuni ale țesuturilor și organelorm se arată într-o informare a Ministerului Sănătătii

Testare gratuită cu teste rapide, in cabinetele medicilor de familie. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial

Ordinul pentru testarea în cabinetele medicilor de familie a fost publicat în Monitorul Oficial, informează, miercuri, Ministerul Sănătății. Medicii de familie pot opta pentru încheierea unui act adițional pentru activitatea de testare cu teste rapide antigen.

România mai primește joi 1,9 miliarde de euro prin PNRR

1,9 miliarde de euro intră în contul statului român, reprezentând prefinanţarea din împrumutul acordat României, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Atentie, ce trebuie sa stii daca muncesti de acasa

Foarte multe persoane lucrează în regim telemuncă, iar pentru unele dintre acestea este mai dificil să se organizeze în realizarea activităților de muncă atunci când lucrează de acasă.

CNCAV: În ultimele 24 de ore au fost vaccinate aproape 25.000 de persoane

Aproape 25.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, conform statisticii realizate miercuri de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Tineri agresaţi şi SECHESTRAŢI de 5 bărbați într-un apartament din Târgoviște

Doi tineri de 19 și 20 de ani au spus că au fost sechestrați, agresați și umiliți de cinci bărbați în noaptea de marți spre miercuri într-un apartament din Târgoviște.

Inflația EXPLODEAZĂ în SUA. Cel mai mare nivel din ultimii 40 de ani

Inflația în SUA a crescut la cel mai mare nivel din ultimii 40 de ani din cauza scumpirilor la mâncare, energie și locuințe. Este astfel de așteptat ca Rezerva Federală a SUA (Fed) să majoreze dobânzile în luna martie 2022, scrie Reuters.

Capitala este în scenariul roșu. Noile restricții intră în vigoare în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 00:00
Galerie Foto Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a impus noi restricții în Capitală din cauza creșterii infecțiilor cu COVID-19 peste 3 la mia de locuitori. 

Source</a